Перегляд за Автор "Рибалко О. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗдорове харчування як сучасний тренд в ресторанному бізнесі(2022) Сініка О. П.; Рибалко О. В.; Кожевнікова В. О.З року в рік ресторанний бізнес стрімко розвивається, йде важлива конкурентна боротьба за відвідувачів. Саме цей фактор змушує підтримувати не тільки основну стра тегію і стиль діяльності ресторану, але й деталі, що додають закладу унікальність і непо вторність. Тільки за умови формування і впровадження добре розробленої концепції га рантовано успіх у розвитку діяльності ресторану. Мода на здоровий спосіб життя також вплинула на культуру харчування, визна чивши ще одну світову тенденцію розвитку ресторанного бізнесу – вживання здорової, збалансованої їжі, локальної продукції. Зараз ресторани корисної їжі, вегетаріанське кафе, фітнес-обіди – це традиційний формат для Європи і США.