Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Разкола Вероніка "

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка концепції ресторану при міні-готелі для розвитку сільського туризму в с. Курісове Одеської області
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Разкола Вероніка
    Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельноресто-ранних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попи-ту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію еко-ресторану в с. Курісове Одеської області при міні-готелі. Ресторан «Степове» – зосереджений на здоровому способі життя та екологічної стійкості. Це заклад працює на натурально вирощених продуктах з власними оранжереями, з яких готують вишукані страви бессарабської та європейської кухнь. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Структура та обсяг роботи. Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та списку використаної літератури. Загальний зміст викладено на 96 друкваних аркушах, основний – на 83 сторінках. Робота містить 55 таблиць, 6 рисунків та 7 додатків. Список використаної літературних джерел налічує 34 найменувань.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок