Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Радіш, Микита Васильович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєктування цеху з виробництва рибних консервів з впровадженням сучасних технологій на ТОВ «РКЗ Південний» у м. Білгород-Дністровський Одеської області
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Радіш, Микита Васильович
    Метою дипломного проекту є проектування і розробка цеху рибних консервів з впровадженням сучасних технологій на ТОВ «РКЗ Південний» у м. Білгород-Дністровський Одеської області Актуальність. Повноцінне харчування на протязі всього року можна забезпечити використанням рибних консервів, які володіють високою харчовою цінністю, так як містять білки, жири, мінеральні речовини, характеризуються високим вмістом вітамінів. Консерви бланшовані в олії – це продукція, яка користується великим попитом у населення. При виробництві консервів в олії відбувається перерозподіл олії в м`язову тканину риби, що надає рибі апетитний вигляд, приємний аромат та ніжний смак та користується попитом за рахунок свої універсальності. Особливістю технології виробництва консервів скумбрії з ароматизованою олією являється додавання різноманітних смаково-ароматичних речовин, що надають готовому продукту пікантний смак і аромат. Новизна. При проектуванні консервного цеху виходили з умови маловідхідних і ресурсозберігаючих технологій, використаємо сучасні прогресивні технологічні рішення. Технологічні процеси розморожування, розбирання, миття, укладання частково механізовані. Передбачені дефростери зрошувального типа, а не погружного, що дозволяє максимально зберегти екстрактні речовини. Практична цінність. Реалізація даного проекту дозволить щорік випускати випускати 10994 тоб консервної продукціїї. що в грошовому вираженні складе 284674,5тис. грн. і потребує 126431,0тис. грн. витрат на виробництво продукції. Розробка цеху з виробництва рибних консервів визначає необхідність залучення 169 чол. працюючих, продуктивність праці яких складе 1684,5 тис. грн./чол. Чистий прибуток, отриманий у результаті господарської діяльності підприємства після у розмірі 30102,75 тис. грн. дозволить окупити капітальні вкладення в захід у сумі 126431,0 тис. грн. у межах нормативного терміну – 4,2 роки. Це дозволяє стверджувати, що проектування і розробка цеху рибних консервів з впровадженням сучасних технологій на ТОВ «РКЗ Південний» у м. Білгород-Дністровський Одеської області економічно ефективно і необхідно. Об’єм дипломного проекту. Даний дипломний проект складається із записки розрахунково-пояснювальної записки об’ємом аркушів і 6 листів графічної частини.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок