Перегляд за Автор "Радченко Юлія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції закусочної швидкого харчування в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Радченко ЮліяКваліфікаційна робота бакалавра, метою якого є розробка проекту конкурентоспроможної закусочної швидкого харчування ""Артишок"" в м. Одеса: Вступу, в якому розглянуто основні особливості, задачі та особливості розвитку підприємтсв ресторанного господарства в місті Одеса, розкриває актуальність мети кваліфікаційної роботи бакалавра . Обгрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити закусочну швидкого харчування ""Артишок"" в м. Одеса, яка спрямована на забезпечення попиту людей, підвищення конкурентоспроможності закладу та залученню нових клієнтів. На початку проекту наведено характеристику та аналіз ринку ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію закусочної швидкого харчування ""Артишок"" в м. Одеса. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закусочної швидкого харчування, а саме розрахунок технологічного обладнання для виробничих цехів, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування закусочної швидкого харчування, також наведено опис інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у виробничих цехах та організації обслуговування відвідувачів в залі закусочної швидкого харчування. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг,що пропонує закусочна швидкого харчування, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників закусочної швидкого харчування ""Артишок"". Аналіз інвестиційної привабливості роботи, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закусочної швидкого харчування ""Артишок"" м.Одеса, аналіз витрат проектованих показників прибутку майбутнього підприємства. Кваліфікаційнаробота бакалавра містить: - Текстової частини - 88 стор. - Таблиць - 39 - Графічних аркушів формату А1 – 5 - Літературних джерел - 55 найменування