Перегляд за Автор "РЯБУХІНА Валерія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПідвищення конкурентоспроможності підприємства на основі використання інструментарію івент - менеджменту(ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики, 2024) РЯБУХІНА ВалеріяАктуальність теми. У сучасному світі бізнесу, де конкуренція стає все більш жорсткою, підприємства змушені шукати нові способи утримання та залучення клієнтів. Одним із таких ефективних способів є використання івент-менеджменту, який стає дедалі популярнішим інструментом у маркетингових стратегіях компаній. Івент-менеджмент не лише допомагає підвищити впізнаваність бренду, але й сприяє формуванню позитивного іміджу компанії та зміцненню її зв'язків з клієнтами та партнерами. У першому розділі «Теоретична основа конкурентоспроможності підприємства на основі використання інструментарію івент-менеджменту» визначено сутність поняття івенту, івент-менеджменту, конкурентоспроможності підприємства; наведено заходи івент-менеджменту; проаналізовано етапи проведення івенту та класифікація івентів. У другому розділі «Основні положення та засади конкурентоспроможності підприємства «Одеський хлібозавод №4» проаналізовано зовнішнє та внутрішнє середовище підприємства, яке передбачає: – аналіз основних учасників ринку та факторів зниження рівня виробництва; – надання загальної характеристики підприємства, а такод організаційної структури підприємства; – PEST фактори макросередовища; – виявлення сильних і слабких сторін. Було дослідженно загальний фінансовий стан підприємства та показники, що характеризують його діяльність. У третьому розділі «Напрями підвищення конкурентоспроможності на основі використання інструментарію івент - менеджмент ТОВ «Одеський хлібозавод № 4» запропоновано реконструкцію музею хліба та здійснено розрахунок її вартості.