Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "РАДЧУК Катерина"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Бізнес-планування реалізації стартап-проекту на підприємстві
    (ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики, 2024) РАДЧУК Катерина
    Актуальність дослідження. Одним із перспективним напрямів розвитку виноробної галузі сьогодення є плодово-ягідне виноробство. Розвиток плодово-ягідного виноробства мотивується ще і тим, що українські аграрії звернулися до вирощування в промисловому обсязі таких плодів та ягід, як яблука, малина, ожина, полуниці. У першому розділі «Теоретичні аспекти сутності та процесу реалізації стартап-проекту» визначено сутність поняття стартапу, досліджені теоретичні аспекти сутності стартап-проекту як форми підприємницької діяльності, розглянуто структуру бізнес-плану, як інструменту реалізації стартапу, зроблено висновки за розділом У другому розділу «Бізнес-план реалізації стартапу на ТОВ «Перша виноробна станція» досліджено характеристику ТОВ «Перша виноробна станція», засновницьку документацію, звітність, асортимент продукції Проведено маркетингове дослідження ринку виноробної продукції України, надано характеристику регіонам з вирощування винограду, виноробних потужностей. Розроблено ідею стартапу з виробництва плодово-ягідного вина з малини зі створенням виїзного підрозділу для закупівлі ягід малини в регіонах її вирощування, зроблено висновки за розділом 2. У третьому розділі «Реалізація інвестиційно-фінансового розділів бізнес-плану стартапу» здійснено розробку інвестиційного та фінансового розділу бізнес-плану стартапу з виробництва плодово-ягідного вина, зроблено висновки за розділом 3. Зроблено узагальнені висновки до роботи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок