Перегляд за Автор "Пухальський В. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументІнноваційні технології в сфері ресторанного бізнесу(2022) Пухальський В. О.; Д’яконова А. К.; Коротич О. М.Підприємства ресторанного господарства змушені проводити свідому інноваційну стратегію, збільшуючи обсяги виробництва, підвищуючи продуктивність праці, освоюючи якісно нові види продукції та послуг, постійно вдосконалюючи технологію виробництва і обслуговування. Необхідною умовою успіху є постійне оновлення асортименту продукції та послуг, вдосконалення технології вироблення та реалізації продукції. Перенасичений ринок ресторанних послуг змушує виробників розширювати виробництво, впроваджувати нові технології виробництва і обслуговування споживачів ресторанної продукції.
- ДокументІнноваційні технології в сфері ресторанного бізнесу(2022) Пухальський В. О.; Д’яконова А. К.; Коротич О. М.Ресторанний бізнес в Україні розвивається досить швидкими темпами. Місто Одеса, враховуючи розташування, розвиток промисловості і туризму, займає одне з перших місць за кількістю ресторанних закладів і розвитком ресторанного господарства. Ринок ресторан них послуг у м. Одеса достатньо насичений, що пояснюється великим потоком туристів і привабливістю для інвестування, завдяки швидкому терміну окупності вкладених коштів. Тут проживає або знаходиться тимчасово велика кількість споживачів ресторанної продук ції, які є звичним контингентом для закладів ресторанного господарства високого рівня. Для підвищення рівня конкурентоспроможності на ринку ресторанних послуг, заклади ресторан ного господарства постійно впроваджують інновації: маркетингові, інформаційні, розширю ють або оновлюють асортимент продукції, застосовують нові технологій, надають додаткові розважальні послуги для дітей та дорослих, організовують бенкети тощо.