Перегляд за Автор "Прісікарь Сергій"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції розвитку готелю "ПЛАЙ" (шляхом впроваджнення SPA послуг) в смт. Сергіївка Б.-Дністровського району Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Прісікарь СергійКваліфікаційна робота складається з таких розділів: Вступу, в якому розглянуто основні проблеми, задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в Сергіївці та в південному регіоні Одеської області в цілому, обґрунтовано актуальність мети даного дипломного проекту. Першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства в с.м.т. Сергіївка, а саме послуг проживання, харчування, організації активного, пасивного відпочинку, оздоровлення, відновлення сил, екскурсій тощо. Проведено оцінку готельно-ресторанного комплексу "ПЛАЙ", якості послуг, його конкурентоспроможності та потенціалу для подальшого розвитку. Обґрунтовано необхідність покращення якості послуг з проживання, доцільність розширення послуг по організації відпочинку в готелі "ПЛАЙ" шляхом підвищення рівня комфорту, впровадження SPA і Wellness напрямку за рахунок використання високого природно-кліматичного бальнеологічного потенціалу, наближеності до моря. Все це дозволить забезпечити конкурентоспроможність і прибутковість готельно-ресторанного підприємства "ПЛАЙ". Другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень з якості чаїв при проектованому фітнес-центрі. Третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки готелю, підібрано необхідне обладнання, меблі та оснащення номерів підвищеної комфортності, а також інвентарю та інших засобів у проектованому фітнес-центрі, впровадження меню здорової кухні і чайної карти фіто-бару. Наведено також опис інженерно-експлуатаційних та інших служб. Наведено заходи, які передбачено по санітарно-гігієнічному забезпеченню на підприємстві. Четвертого розділу, де описано основні та додаткові послуги готельно-ресторанного комплексу "ПЛАЙ" з фітнес-центром, основні підходи по організації роботи комплексного закладу з фітнес-центром, працюючі служби та структуру управління. П'ятого будівельного розділу, де описано генеральний план підприємства, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства. Проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи. Шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності комплексного готельно-ресторанного підприємства "ПЛАЙ" з фітнес-центром, що надає SPA і Wellness послуги, проектованих показників прибутку і терміну окупності інвестиційних витрат на розширення закладу, запропоновані в дипломному проекті.