Перегляд за Автор "Поян, О. С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ61151 Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в термічній камері(2011) Поян, О. С.; Павлов, А. І.Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в термічній камері, що передбачає вимірювання температури в термокамері та її регулювання й вимірювання відносної вологості в термокамері та її регулювання, який відрізняється тим, що додатково вимірюють температуру пароповітряної суміші в робочій зоні термокамери і регулюють її, шляхом зміни витрат пароповітряної суміші для підігріву і шляхом зміни потужності електричного нагрівача, вимірюють відносну вологість пароповітряної суміші в робочій зоні термокамери і регулюють її, шляхом зміни витрат пари для зволоження і шляхом зміни потужності електричного нагрівача, додатково компенсуюють вплив контуру регулювання відносної вологості в термокамері на канал регулювання температури пароповітряної суміші в камері за допомогою міжрегуляторного перехресного зв'язку типу статичної ланки першого порядку з запізненням, а також додатково використовують нейронний регулятор в каналі регулювання температури пароповітряної суміші.
- ДокументПроцеси глибокої переробки олійновмісної вторинної сировини(2022) Щербич, М. В.; Сиротюк, І. В.; Поян, О. С.; Терзієв, С. Г.
- ДокументПідвищення ефективності використання сировинних ресурсів олійних виробництв(2022) Щербич, М. В.; Поян, О. С.В світі запропоновано ряд рішень, спрямованих на раціональне використання відходів та вторинних ресурсів олієжирових виробництв. Серед них зустрічається і екстрагування, однак представлені методи не виділяються високою ефективністю вилучення олії та повноцінним використанням потенціалу вторинної сировини.