Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Попугаєва, Альона"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології утилізації відходів консервної промисловості
    (ОНТУ, кафедра екології та природоохоронних технологій, 2021) Попугаєва, Альона
    "Розрахунково-пояснювальна записка до випускної кваліфікаційної роботи: стор. – 123, рис. – 20, табл. – 13, література – 35. Тема: Удосконалення технології утилізації відходів консервної промисловості. Об’єкт дослідження – життєвий цикл плодоовочевих консервів. Предмет дослідження – екологічна ефективність технологічних рішень плодоовочевої промисловості. Кваліфікаційна робота, метою якої є обгрунтування системи оцінювання екологічної доцільності технологічних рішень в плодоовочевій промисловості, складається з чотирьох розділів. У першому розділі проаналізовано екологічні аспекти плодоовочевої консервної промисловості та способи утилізації її відходів. В другому розділі встановлено та охарктеризовано об’єкт та методи дослідження, розроблено програму та описано методи дослідження. В третьому розділі досліджено процеси формування екологічної ефективності плодоовочевої промисловості. В чертвертому розділі обгрунтовано систему оцінювання екологічної ефективності. Теоретична цінність результатів роботи: вперше на основі методології оцінки життєвого циклу досліджено механізм формування екологічної ефективності плодоовочевого консервного виробництва та запропоновано загальний підхід до її визначення в залежності від основних факторів формування. Практична цінність результатів роботи: результати роботи можуть бути використані для обгрунтувння екологічної доцільності інноваційних рішень в плодоовочему консервному виробництві."

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок