Перегляд за Автор "Поплавська, С. О. "
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕтнічні кухні(Освіта України, 2022) Калугіна, І. М.; Тележенко, Л. М. ; Поплавська, С. О.У навчальному посібнику висвітлені особливості етнічних кухонь ряду країн світу. Розглянуті традиційні та сучасні технології приго тування етнічних страв. Наведені рецептури найбільш характерних страв та напоїв етнічних кухонь світу. Дано рекомендації щодо вибору сировини і технологічнихрежимів приготування етнічних страв, розробки меню, підбору обладнання, організації виробництва й обслуговування гостей для закладів ресторанного господарства, які спеціалізуються на етнічній кухні. Розкриті особливості й nриведені міжнародні норми в організації харчування іноземних туристів у ресторанних закладах. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за СВО «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології ресторанного бізнесу» для вивчення дисципліни «Етнічні кухні», коледжів і фахівців з ресторанного бізнесу. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.