Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Попелівський Костянтин"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розширення асортименту пастило-мармеладних виробів для здорового харчування на ТОВ «Три стар»
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів хліба і кондитерських виробів, 2023) Попелівський Костянтин
    А Н О Т А Ц І Я на кваліфікаційну роботу магістра на тему: Розширення асортименту пастило-мармеладних виробів для здорового харчування на ТОВ «Три стар» Кваліфікаційна робота містить наступні розділи: Вступ, у якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку галузі кондитерського виробництва в цілому, мету даного дипломного проекту. Науково - дослідна частина містить аналітичний огляд літератури, розглянуто використання продуктів функціонального призначення у світі, наведено ринок пастило-мармеладних виробів, обгрунтовано доцільність використання пребіотиків в якості функціональних інгредієнтів та внесення в рецептуру зефіру. Наведені програма, об’єкти та методи досліджень. Приведені результати досліджень по зміні якісних показників зефірної маси та готових виробів з додаванням лактулози, встановлено масову частку та стадії введення добавки до складу зефірної маси. Визначено вплив лактулози на органолептичні властивості мармеладу. Розроблено рецептуру зеиіру з лактулозою «Смачний». Техніко - економічне обгрунтування передбачає розширення виробництва кондитерського підприємства ТОВ «Три стар», розглянуто ринок існуючих кондитерських виробів і оцінено дефіцит кондитерських виробів у даному регіоні. Технологічний розділ включає: вибір і обґрунтування асортименту кондитерських виробів, рецептури обраного асортименту та технологічні характеристики сировини, продуктовий розрахунок сировини і напівфабрикатів зі сторони, розрахунок напівфабрикатів власного виробництва, розрахунок допоміжних матеріалів, тари і складів, розрахунок і підбір технологічного обладнання, опис технологічних схем виробництва та технохімічний контроль виробництва. Технічна частина містить опис генерального плану забудови території, архітектурні та об΄ємно-планувальні рішення, опис компонування обладнання в цеху, інженерні системи та енергетичне господарство. Охорона праці складається з аналізу потенційно шкідливих і небезпечних факторів на підприємстві, заходів, передбачених для створення безпечних умов праці, заходів з пожежо - та вибухобезпеки, заходів з охорони навколишнього середовища, ресурсо - та енергозбереження. Техніко – економічна частина включає: розрахунок інвестиційних затрат проекту, чисельність працівників та фонд оплати праці, визначення собівартості продукції, фінансову та економічну оцінку. Загальна характеристика кваліфікаційної роботи: Обсяг – 119 аркушів Кількість таблиць – 28 Кількість рисунків – 4 Кількість використаних джерел – 31 Графічних аркушів – 7, формат А1. Ключові слова: пребіотики, лактулоза, зефірна маса, зефір з лактулозою, пастило-мармеладні вироби.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок