Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Пономарьова, Діана"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Бізнес-планування у підвищенні ефективності торгівлі кисломолочною продукцією в ТОВ «Сільпо-Фуд»
    (ОНТУ, кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі, 2021) Пономарьова, Діана
    У кваліфікаційній роботі розглянули важливість та методи розробки бізнес-плану для підвищення ефективності діяльності підприємства у сфері роздрібної торгівлі кисломолочною продукцією ТОВ «сільпо-Фуд». Кваліфікаційна роота містить вступ, 3 розділи, висновки та пропозиції, список використаних джерел та додатки. Мета даної роботи - розробка теоретичних, методичних та організаційних положень і практичних рекомендацій щодо формування системи стимулювання продажів кисломолочної продукції ТОВ «Сільпо-Фуд». Завдання дослідження:  визначити сутності та змісту підвищення ефективності підпрємницької діяльності;  охарактеризувати методи підвищення ефективності підприємницької діяльності у сфері роздрібної торгівлі;  дослідити підходи розробки бізнес-плану;  надати характеристику організаційно-економічній діяльності підприємству;  проаналізувати маркетингове середовище підприємство;  надати аналіз ефективності підприємницької діяльності у сфері торгівлі;  охарактеризувати місію та маркетинговий план запронованого підприємства;  розробити виробничий та організаційний план;  розрахувати фінансовий план та оцінити ризики. Об’єкт дослідження – науково-теоретичні засади розробки бізнес-плану для підвищення ефективності діяльності у сфері роздібної торгівлі. Предметом дослідження є методи підвищення ефективності діяльності кисломолочною продукцією ТОВ «Сільпо-Фуд». Загальний обсяг роботи складає 85 сторінок, основного тексту – 70 сторінок.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок