Перегляд за Автор "Пономарьова, Діана"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБізнес-планування у підвищенні ефективності торгівлі кисломолочною продукцією в ТОВ «Сільпо-Фуд»(ОНТУ, кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі, 2021) Пономарьова, ДіанаУ кваліфікаційній роботі розглянули важливість та методи розробки бізнес-плану для підвищення ефективності діяльності підприємства у сфері роздрібної торгівлі кисломолочною продукцією ТОВ «сільпо-Фуд». Кваліфікаційна роота містить вступ, 3 розділи, висновки та пропозиції, список використаних джерел та додатки. Мета даної роботи - розробка теоретичних, методичних та організаційних положень і практичних рекомендацій щодо формування системи стимулювання продажів кисломолочної продукції ТОВ «Сільпо-Фуд». Завдання дослідження: визначити сутності та змісту підвищення ефективності підпрємницької діяльності; охарактеризувати методи підвищення ефективності підприємницької діяльності у сфері роздрібної торгівлі; дослідити підходи розробки бізнес-плану; надати характеристику організаційно-економічній діяльності підприємству; проаналізувати маркетингове середовище підприємство; надати аналіз ефективності підприємницької діяльності у сфері торгівлі; охарактеризувати місію та маркетинговий план запронованого підприємства; розробити виробничий та організаційний план; розрахувати фінансовий план та оцінити ризики. Об’єкт дослідження – науково-теоретичні засади розробки бізнес-плану для підвищення ефективності діяльності у сфері роздібної торгівлі. Предметом дослідження є методи підвищення ефективності діяльності кисломолочною продукцією ТОВ «Сільпо-Фуд». Загальний обсяг роботи складає 85 сторінок, основного тексту – 70 сторінок.