Перегляд за Автор "Полякова, Є. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ41552 Спосіб автоматичного керування процесом збивання помадної маси в помадозбивній машині(2009) Полякова, Є. В.; Муратов, В. Г.Спосіб автоматичного керування процесом збивання помадної маси у помадозбивній машині, що включає вимірювання і регулювання температури помадної маси в кожній секції збивання помадозбивної машини шляхом зміни витрати холодної води крізь теплообмінники цих секцій, який відрізняється тим, що вимірюють і регулюють температуру теплоносія на виході теплообмінника ротора помадозбивної машини шляхом зміни витрати цього теплоносія крізь вказаний теплообмінник, змінюють завдання регулятора температури помадної маси другої секції пропорційно керуючій дії регулятора температури помадної маси першої секції, змінюють завдання регулятора температури помадної маси третьої секції пропорційно керуючій дії регулятора температури помадної маси другої секції, вимірюють відхилення від заданих значень температури гарячої води та ступеня відкриття клапана подачі цієї води крізь теплообмінник ротора і пропорційно лінійній комбінації здобутих цими вимірюваннями результатів змінюють завдання регуляторам температури помадної маси кожної секції.
- Документ45760 Спосіб автоматичного регулювання вмісту шоколадної глазурі в цукерках(2009) Муратов, В. Г.; Полякова, Є. В.; Камінський, А. Я.; Коркач, Г. В.; Кравчук, Д. І.Спосіб автоматичного регулювання вмісту шоколадної глазурі в цукерках, що передбачає вимірювання і регулювання температури шоколадної глазурі в збірному резервуарі шляхом зміни потужності електричного або парового нагріву цього резервуара, який відрізняється тим, що додатково вимірюють масу цукерок на вході та виході з глазуруючої машини, по результатах цих вимірювань встановлюють поточне значення вмісту шоколадної глазурі в цукерках і пропорційно відхиленню цього значення від заданого змінюють витрати шоколадної глазурі на вході глазуруючої машини шляхом зміни продуктивності шнека-живильника глазурі, вимірюють та регулюють рівень шоколадної глазурі в збірному резервуарі шляхом зміни співвідношення рециркуляційної глазурі з цього резервуара та свіжої із збірника шоколадної глазурі, товщину шару глазурі на цукерках коректують зміною зазору між соплом вентилятора та поверхнею цукерок.