Перегляд за Автор "Полумбрик, М. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання комплексу β—циклодекстрину з йодом в якості інгредієнта вареного ковбасного виробу(2016) Омельченко, Х. В.; Полумбрик, М. О.; Пасічний, В. М.Комплекс йоду з β—циклодекстрином є функціональним продуктом, оскільки до них відносять продукти, які здійснюють благотворний вплив на здоров’я людини при їх регулярному споживанні в ефективних дозах.
- ДокументФізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів(Логос, 2019) Полумбрик, М. О.; Осипенкова, І. І.; Котляр, Є. О.Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів. Призначено для фахівців харчової промисловості, викладачів, аспірантів, магістрантів і студентів, а також широкого загалу читачів, які цікавляться проблемами оцінки якості харчових продуктів і здорового харчування.