Перегляд за Автор "Позекун, В. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКваліфікаційна підготовка спеціалістів для вдалого розвитку кондитерської галузі(2020) Позекун, В. В.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О.Кондитерська галузь, де працює велика кількість фахівців – одна з найуспішніших у харчовій промисловості нашої країни. Для того щоб бути конкурентоспроможним підприємством необхідно постійно підвищувати кваліфікацію персоналу, що приведе до успіху підприємства торгівлі та громадського харчування будь-якого формату, зокрема кондитерської галузі. Розглянуто найбільш поширеними методами навчання на підприємстві.