Перегляд за Автор "Подолян М. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументСучасні сухпайки для військовослужбовців в екстремальних умовах(2023) Дзюба Ю. О.; Подолян М. С.; Дубина А. А.На фоні представлених пайків різних країн світу український пайок доволі виглядає скромно: рибні консерви із кільки та м’ясний бульйон. Напій та десерт. На сьогодні є три варіанти організації харчування військовослужбовців ЗСУ. Перший – це «гаряче», яке наразі пріоритетне. Другий – забезпечення повноцінним харчуванням із використанням 15-ї норми добового польового набору сухих продуктів у двох варіантах: для польових та для повсякденних умов. І третій – 10-та норма, яка використовується в основному у військових частинах для окремих завдань.