Перегляд за Автор "Погожих, М. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКонцепція технологій харчових продуктів для вирішення проблеми дефіциту ессенціальних мікронутрієнтів(2018) Погожих, М. І.; Головко, Т. М.Запропоновано концепцію з подолання дефіциту ессенціальних мікронутрієнтів в організмі людини, яка полягає в створені таких харчових продуктів, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти, які б забезпечували динамічний баланс з надходження, засвоєння, депонування та виведення з організму мінеральних речовин.
- ДокументПорівняння ефективності ультразвукового і низькотемпературного гемолізу еритроцитів крові(2017) Євлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Потапов, В. О.Метою даної роботи є вивчення впливу методів гемолізу на співвідношення форм гемоглобіну.