Перегляд за Автор "Петух Костянтин Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження виробництва хліба Дніпропетровського подового 0,5 кг та булочок Нових в/г 0,2 кг з використанням сучасної технології тістоприготування в хлібопекарському цеху м. Арциз Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Технологічне, 2022) Петух Костянтин ОлександровичХлібопекарська галузь - одна з провідних галузей харчової промисловості України, призначена для забезпечення виробництва хліба, хлібобулочних та інших борошняних виробів у обсягах, які відповідають нормам державної продовольчої безпеки. На сьогоднішній день практично всі хлібозаводи України приватизовані. На базі хлібопекарських підприємств утворені відкриті та закриті акціонерні товариства, колективні підприємства. Населення України забезпечуються хлібобулочними виробами як високомеханізованими підприємствами так і малими підприємствами – пекарнями. Розвивається власна торгова мережа хлібозаводів, що знижує транспортні витрати, знижує собівартість прозукції. Хлібопекарська промисловість України випускає великий асортимент хлібобулочних виробів. Крім того, виробляють національні сорти хліба: лаваш, маца, коровай та ін. Важливими потребами подальшого розвитку ринку хлібобулочних виробів є: - суттєве поліпшення забезпечення потреб споживачів у якісному хлібі промислової випічки за прийнятою ціною, - одержання на цій основі достатньої маси прибутку підприємствамитоваровиробниками і підвищення ефективності їх діяльності. Існуючий асортимент хлібобулочних виробів досить різноманітний,але працівниками хлібопекарської харчової промисловості Укрїни постійно ведеться велика робота з розширення та поліпшення асортименту хлібобулочних виробів, створюються нові дієтичні і лікувальні сорти хліба. Важливими проблемами хлібопекарської галузі сучасної харчовіої промисловості України по виробництву хлібобулочних виробів на сьогодні є: - поліпшення якості продукції, - подальше вдосконалення технології з метою інтенсифікації виробничого процесу; - регулювання харчової цінності хлібобулочних виробів;