Перегляд за Автор "Петрова, О. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ76494 Спосіб виробництва соусу-дресингу(2013) Жмудь, А. В.; Петрова, О. В.Спосіб виробництва соусу-дресингу, що передбачає приготування основи, термічну обробку і введення в основу смакової добавки, який відрізняється тим, що камедь гуару і сухе молоко розчиняють у молоці при 28…32 °C, ретельно перемішують, заварюють при 68…72 °C і витримують при даній температурі 2-3 хв., після цього розчинені сухе молоко і камедь гуару змішують з цільним молоком, нагрівають до 85…95 °C при перемішуванні і витримують 2-3 хв., в отриману таким чином основу вводять закваску, заквашують 5…7 годин і додають сіль з ламінарією, цукор, суміш кропу та петрушки.