Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Пекур Христина"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології виготовлення столових вин в умовах виноробні VINOMAN за допомогою сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2023) Пекур Христина
    Кваліфікаційна робота складається з 114 сторінок печатного тексту, 15 слайдів ілюстративного матеріалу, 15 таблиць, 25 малюнків, 33 викорстаних джерела, 12 додатків. Метою роботи є дослідження сенсорного аналізу сортових столових сухих червоних вин Pinot Noir з трьох різних українських теруарів, а саме визначення органолептичних показників столових вин Pinot Noir виноробні VINOMAN з трьох різних теруарів (Болградський, Ренійський, Ізмаїльский) та удосконалення технології виробництва столових червоних сухих вин Pinot Noir виноробні VINOMAN з трьох різних теруарів. У роботі досліджена історія виникнення та виробництва вина; сучасний стан на ринку України та світу; проведений аналіз технології виробнитцва столових вин на базі обраної виноробні; вирішено завдання відбору експертів – випробувачів для проведення сенсорного аналізу вина з метою органолептичного профілювання з відбором дискрипторів та шкал за обраним протоколом та формою дегустаційних листів балового методу, створення сенсорного профілю; проведена сенсорна оцінка столових червоних вин обраної виноробні; розрахований інноваційний бюджет наукового дослідження сенсорного аналізу столових червоних вин Pinot Noir VINOMAN з трьох теруарів. Для удосконалення технології виробництва столового червоного вина було запропоновано проведення ЯМБ та витримки у дубових барріках зі скельного дубу протягом орієнтовно 9 місяців. Можна констатувати доцільність виділення Ізмаїльского терруару як найперспективнішого для виробництва витриманих вин Піно Нуар високої якості. Роботу з удосконалення технології виробництва столових червоних вин слід продовжити.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок