Перегляд за Автор "Пашковський, О. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив азотного живлення на мікробіологічні та фізико-хімічні показники виноградного сусла в процесі бродіння(2016) Ткаченко, О. Б.; Кананихіна, О. М.; Пашковський, О. І.; Войцеховська, О. В.Метою даної роботи було вивчення впливу додаткового азотного живлення на показники динаміки популяції дріжджів і кінетики процесу бродіння виноградного сусла.
- ДокументОсобливості білкового метаболізму дріжджів у процесі виробництва виноматеріалів із сировини Одеського регіону(2017) Ткаченко, О. Б.; Кананихіна, О. М.; Пашковський, О. І.; Трач, О. В.Метою даної роботи було вивчення особливостей білкового метаболізму дріжджів в умовах клімату Одеського регіону, а також впливу додаткового азотного живлення на показники динаміки популяції дріжджів і кінетики процесу бродіння виноградного сусла в цьому регіоні.