Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Пацела, О. А."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Підвищення якості послуг в готельно–ресторанному господарстві
    (2017) Д’яконова, А. К.; Пацела, О. А.
    Готельно-ресторанний бізнес в Україні невпинно розвивається завдяки розширенню міжнародних і торгових зв’язків, розвитку туризму, необхідністю забезпечити гостей послугами певної якості.
  • Документ
    Роль інноваційних технологій в ресторанному бізнесі
    (2018) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Пацела, О. А.; Гушпіт, Л. О.
    Необхідно визначити роль інноваційних технологій у ресторанному бізнесі та дослідити теоретичні науково обґрунтовані аспекти впровадження новітніх ресторанних технологій.
  • Документ
    Сучасні інновації в індустрії ресторанного бізнесу
    (2019) Асауленко, Н. В.; Пацела, О. А.
    У сучасних умовах господарювання ефективний та стійкий розвиток закладів ресторанного господарства пов’язують з їх інноваційною активністю. Тому заклади індустрії гостинності все частіше мають впроваджувати у своїй діяльності різноманітні інноваційні технології та послуги, щоб забезпечити стратегічні конкурентні переваги на ринку.
  • Документ
    Інноваційна технологія в індустрії гостинності – аромамаркетинг
    (2018) Асауленко, Н. В.; Пацела, О. А.
    Аромамаркетинг є інноваційним способом залучення нових клієнтів і підвищення лояльності гостей за допомогою поширення в готелях та закладах ресторанного господарства спеціальних ароматів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок