Перегляд за Автор "Пацела, О. А."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПідвищення якості послуг в готельно–ресторанному господарстві(2017) Д’яконова, А. К.; Пацела, О. А.Готельно-ресторанний бізнес в Україні невпинно розвивається завдяки розширенню міжнародних і торгових зв’язків, розвитку туризму, необхідністю забезпечити гостей послугами певної якості.
- ДокументРоль інноваційних технологій в ресторанному бізнесі(2018) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Пацела, О. А.; Гушпіт, Л. О.Необхідно визначити роль інноваційних технологій у ресторанному бізнесі та дослідити теоретичні науково обґрунтовані аспекти впровадження новітніх ресторанних технологій.
- ДокументСучасні інновації в індустрії ресторанного бізнесу(2019) Асауленко, Н. В.; Пацела, О. А.У сучасних умовах господарювання ефективний та стійкий розвиток закладів ресторанного господарства пов’язують з їх інноваційною активністю. Тому заклади індустрії гостинності все частіше мають впроваджувати у своїй діяльності різноманітні інноваційні технології та послуги, щоб забезпечити стратегічні конкурентні переваги на ринку.
- ДокументІнноваційна технологія в індустрії гостинності – аромамаркетинг(2018) Асауленко, Н. В.; Пацела, О. А.Аромамаркетинг є інноваційним способом залучення нових клієнтів і підвищення лояльності гостей за допомогою поширення в готелях та закладах ресторанного господарства спеціальних ароматів.