Перегляд за Автор "Паноян Марк Гарікович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозширення асортименту безалкогольних напоїв за рахунок використання пряно-ароматичної сировини(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2023) Паноян Марк ГаріковичКваліфікаційна робота містить дослідження з удосконалення технології виробництва фруктових сокових напоїв з пряно-ароматичними екстрактами, запропоновано використання спеціальних технологічних операцій підготовки екстрактів, визначено параметри екстрагування пряно-ароматичної сировини, які будуть сприяти підвищенню харчової цінності продукту та дієтичних властивостей напоїв. Розроблено рецептури для нових видів фруктових дієтичних напоїв, до складу яких входять фруктові соки з яблук, журавлини, екстракти меліси, імбиру, солодки, які є джерелом біологічно-активних речовин. Вивчено показники якості готового продукту.