Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Палвашов, Р. Г."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Гігієнічне значення води для людини
    (2018) Палвашов, Р. Г.; Палвашова, Г. І.
    Питна вода, яка безпосередньо використовується населенням, повинна бути доброякісною, тобто мати хороші органолептичні властивості, бути нешкідливою за хімічним, в тому числі і радіонуклідним складом, епідеміологічно безпечною і фізіологічно повноцінною.
  • Документ
    Нові види сировини та сучасні підходи до впровадження інноваційних способів в консервуванні для виробництва продуктів лікувально-профілактичного призначення
    (2019) Палвашова, Г. І.; Забранська, К. О.; Чернишова, М. В.; Палвашов, Р. Г.
    Товар з новими властивостями, виробництво і збут якого додаються до існуючого асортименту, зазвичай називають новим продуктом. Нові вироби можуть бути або принципово новим продуктом або комбінацією старих пристосувань, механізмів без зміни самого продукту. Постійно зростаючий попит потребує удосконалення існуючих і добре опрацьованих технологій, впровадження нових інноваційних способів та методів ведення технологічного процесу. На сьогодні ані державні, ані комерційні підприємства не бажають вводити до своїх стабільних асортиментних рядів нові види сировини, адже закупка нового обладнання та розробка нових режимів обробки фінансово затратна справа. Проте, цілком здорова конкуренція сприяє отриманню нових продуктів. Розглянуто можливість вирішення проблеми введенням нової нетрадиційної сировини або новими підходами до створення нових композицій фруктових консервів з покращеними смако-ароматичними властивостями.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок