Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Павлів Євген Дмитрович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка системи кондиціювання та вентиляції повітря для камери зберігання сирокопчених ковбас продуктивністю 2,4 тони на добу, м. Вінниця
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2024) Павлів Євген Дмитрович
    Виробництво м’ясопродуктів у різних країнах світу завжди було і залишається одним із пріоритетних напрямів забезпечення продовольчого ринку. Ситуація на ринку м’яса та м’ясопродуктів постійно відстежується й аналізується, оскільки завжди є актуальною. М'ясопереробна галузь займає одне з провідних місць у харчовій промисловості України, на частку м'ясопереробної галузі припадає приблизно 15% всієї харчової промисловості. Вентиляція і кондиціонування підприємств м'ясної промисловості обумовлено технологічною необхідністю. Наявність таких шкідливих виділень, як волога, теплота, гази, пари, пил викликають необхідність створення якісних кліматичних систем. Повітрообмін у виробничих приміщеннях підприємств визначається виключно виходячи з необхідності видалення тепла і видалення шкідливих виділень. У ряді приміщень відбувається виділення таких речовин:  У відділенні приготування розсолу - пари хлора  в приміщеннях для утримання худоби - діоксид вуглецю  у відділенні приготування кормів, відділенні дроблення, помелу і просіювання м'ясокостной муки, пельменному відділенні, відділенні прийому птаха, склади кормів - пил. Сегмент виробництва ковбасних виробів є одним з найбільш значущих в структурі м'ясної промисловості України . Його частка становить 14,5 % від загального обсягу всієї продукції , випущеної м'ясопереробної промисловістю і 30 % від загального обсягу готових м'ясопродуктів. Ковбасні вироби є улюбленим і зручним вітчизняним продуктом , який вживають всі без винятку верстви населення. При виробництві ковбас задіяні наступні цехи и системи вентиляції: У цехах (відділеннях) сировинному, машинному, шпріцовочном, фасованого м'яса, напівфабрикатів витяжка механічна загальнообмінна, з верхньої зони. Притока у всі періоди механічна розосереджена, з подачею повітря у верхню зону. Цехи (відділення) термічні, субпродуктові, свінокопченістей, твердокопчених ковбас. Витяжка механічна з верхньої зони.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок