Перегляд за Автор "Павлюк, Р. Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументНанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників-наповнювачів із чорної смородини та оцінка їх якості(2019) Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В.На кафедрі технологій переробки плодів, овочів і молока ХДУХТ була розроблена нова технологія одержання барвників – БАД із чорної смородини, що цілком зберігає барвні речовини. Від традиційних технологій одержання порошків вона відрізняється використанням кріогенного «шокового» заморожування, сублімаційного сушіння та дрібнодисперсного подрібнення (без застосування холоду) до розміру часток 5–30 мкм. Вивчені товарознавчі характеристики нових БАД із чорної смородини.