Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Павлов, А. І."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    44154 Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації томатного соку
    (2009) Узюмов, Ю. С.; Павлов, А. І.
    Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації томатного соку, що включає в себе вимірювання і регулювання температури пастеризації томатного соку в секції пастеризації шляхом зміни положення регулюючого органа подачі пари, вимірювання і регулювання температури охолоджування томатного соку в секції охолоджування шляхом зміни положення регулюючого органа подачі крижаної води, який відрізняється тим, що компенсують вплив температури пастеризації в секції пастеризації на температуру соку в секції охолоджування шляхом корекції заданого значення температури пастеризації пропорційно зміні вказаного сигналу регулювання температури в пастеризаторі, компенсують вплив зміни температури пари на температуру пастеризації шляхом зміни положення регулюючого органу подачі пари.
  • Документ
    61151 Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в термічній камері
    (2011) Поян, О. С.; Павлов, А. І.
    Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в термічній камері, що передбачає вимірювання температури в термокамері та її регулювання й вимірювання відносної вологості в термокамері та її регулювання, який відрізняється тим, що додатково вимірюють температуру пароповітряної суміші в робочій зоні термокамери і регулюють її, шляхом зміни витрат пароповітряної суміші для підігріву і шляхом зміни потужності електричного нагрівача, вимірюють відносну вологість пароповітряної суміші в робочій зоні термокамери і регулюють її, шляхом зміни витрат пари для зволоження і шляхом зміни потужності електричного нагрівача, додатково компенсуюють вплив контуру регулювання відносної вологості в термокамері на канал регулювання температури пароповітряної суміші в камері за допомогою міжрегуляторного перехресного зв'язку типу статичної ланки першого порядку з запізненням, а також додатково використовують нейронний регулятор в каналі регулювання температури пароповітряної суміші.
  • Документ
    74714 Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації пива в пляшках
    (2012) Коновенко, Г. А.; Павлов, А. І.
    Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації пива в пляшках, що складається з вимірювання і регулювання температури пастеризації шляхом зміни положення клапану на лінії подачі пара, компенсування впливу контрольованих збурень тиску пари на контур регулювання температури пастеризації, компенсування впливу перехресного зв'язку з контуру регулювання температури пастеризації пива на контур регулювання температури зрошення, який відрізняється тим, що додатково вимірюють і регулюють температуру зрошення у проміжній та кінцевій точках шляхом зміни завдання регулятору температури зрошення в проміжній точці у залежності від значення температури зрошення у кінцевій точці вимірювання та компенсують вплив контрольованих збурень тиску пари на контур регулювання температури зрошення за рахунок введення корегуючого зв'язку.
  • Документ
    83898 Спосіб автоматичного управління системами опалення та гарячого водопостачання
    (2013) Павлов, А. І.; Левтринська, Ю. О.
    Спосіб автоматичного управління системою опалення та гарячого водопостачання, який включає вимірювання і регулювання температури у приміщенні, який відрізняється тим, що додатково вимірюють та регулюють температуру води в мережі гарячого водопостачання шляхом зміни положення регулюючого органу подачі холодної та гарячої води, компенсують шкідливий вплив перепадів тиску в мережі, як контрольованих збурень.
  • Документ
    87317 Спосіб автоматичного управління екстракцією червоного вина
    (2014) Павлов, А. І.; Рябченко, К. В.; Воінова, С. О.
    Спосіб автоматичного управління екстракцією червоного вина, який включає вимірювання та регулювання температури в екстракторі шляхом зміни витрат охолоджуючої води або розсолу, що подається до охолоджувальної сорочки екстрактора, який відрізняється тим, що регулювання температури в екстракторі здійснюють у проміжній та кінцевій точках шляхом зміни задачі регулятору температури охолоджуючої води (проміжна точка) в залежності від температури в екстракторі (кінцева точка) у відповідності до ПІД-алгоритму регулювання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок