Перегляд за Автор "Павлов, А. І."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ44154 Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації томатного соку(2009) Узюмов, Ю. С.; Павлов, А. І.Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації томатного соку, що включає в себе вимірювання і регулювання температури пастеризації томатного соку в секції пастеризації шляхом зміни положення регулюючого органа подачі пари, вимірювання і регулювання температури охолоджування томатного соку в секції охолоджування шляхом зміни положення регулюючого органа подачі крижаної води, який відрізняється тим, що компенсують вплив температури пастеризації в секції пастеризації на температуру соку в секції охолоджування шляхом корекції заданого значення температури пастеризації пропорційно зміні вказаного сигналу регулювання температури в пастеризаторі, компенсують вплив зміни температури пари на температуру пастеризації шляхом зміни положення регулюючого органу подачі пари.
- Документ61151 Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в термічній камері(2011) Поян, О. С.; Павлов, А. І.Спосіб автоматичного керування процесом варки ковбас в термічній камері, що передбачає вимірювання температури в термокамері та її регулювання й вимірювання відносної вологості в термокамері та її регулювання, який відрізняється тим, що додатково вимірюють температуру пароповітряної суміші в робочій зоні термокамери і регулюють її, шляхом зміни витрат пароповітряної суміші для підігріву і шляхом зміни потужності електричного нагрівача, вимірюють відносну вологість пароповітряної суміші в робочій зоні термокамери і регулюють її, шляхом зміни витрат пари для зволоження і шляхом зміни потужності електричного нагрівача, додатково компенсуюють вплив контуру регулювання відносної вологості в термокамері на канал регулювання температури пароповітряної суміші в камері за допомогою міжрегуляторного перехресного зв'язку типу статичної ланки першого порядку з запізненням, а також додатково використовують нейронний регулятор в каналі регулювання температури пароповітряної суміші.
- Документ74714 Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації пива в пляшках(2012) Коновенко, Г. А.; Павлов, А. І.Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації пива в пляшках, що складається з вимірювання і регулювання температури пастеризації шляхом зміни положення клапану на лінії подачі пара, компенсування впливу контрольованих збурень тиску пари на контур регулювання температури пастеризації, компенсування впливу перехресного зв'язку з контуру регулювання температури пастеризації пива на контур регулювання температури зрошення, який відрізняється тим, що додатково вимірюють і регулюють температуру зрошення у проміжній та кінцевій точках шляхом зміни завдання регулятору температури зрошення в проміжній точці у залежності від значення температури зрошення у кінцевій точці вимірювання та компенсують вплив контрольованих збурень тиску пари на контур регулювання температури зрошення за рахунок введення корегуючого зв'язку.
- Документ75652 Спосіб автоматичного управління процесом випічки хліба(2012) Бабський, О. В.; Павлов, А. І.Спосіб автоматичного управління процесом випічки хліба, який включає первинну вологу обробку тістових заготовок за допомогою пари, попередній прогрів тістових заготовок, вимірювання і регулювання температури в окремих зонах печі, вимірювання і регулювання температури толочних газів, вимірювання і регулювання розрідження в топці, який відрізняється тим, що коригують задане значення температури толочних газів пропорційно сумі відхилень поточного значення розрідження в топці від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у першій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення розрідження в топці від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у другій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення розрідження в топці від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у першій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення температури толочних газів від заданого, його інтегралу та диференціалу, коригують задане значення температури у другій зоні випічки пропорційно сумі відхилень поточного значення температури толочних газів від заданого, його інтегралу та диференціалу.
- Документ83058 Спосіб автоматичного управління технологічним процесом уварювання карамел(2013) Павлов, А. І.; Пентковська, К. О.; Воінова, С. О.Спосіб автоматичного управління технологічним процесом уварювання карамелі, який включає вимірювання та регулювання температури карамелі на виході зі змійовика шляхом зміни положення клапана, встановленого на паропроводі подачі гріючої пари до змійовикового апарата, вимірювання та регулювання температури карамелі на виході з вакуумної камери шляхом зміни положення клапана, встановленого на паропроводі подачі гріючої пари до сорочки вакуумної камери, який відрізняється тим, що додатково вимірюють та регулюють розрідження у вакуумній камері шляхом зміни частоти обертання привідного вала вакуумного насоса, вимірюють та регулюють вологість карамелі на виході з вакуумної камери шляхом зміни частоти обертання привідного вала насоса подачі карамельного сиропу до змійовикового апарата, регулюють температуру карамелі у проміжній та кінцевій точках вимірювання шляхом зміни завдання регулятора температури карамельної маси на виході зі змійовикового апарата (проміжна точка) в залежності від температури карамелі на виході з вакуумної камери (кінцева точка).
- Документ83898 Спосіб автоматичного управління системами опалення та гарячого водопостачання(2013) Павлов, А. І.; Левтринська, Ю. О.Спосіб автоматичного управління системою опалення та гарячого водопостачання, який включає вимірювання і регулювання температури у приміщенні, який відрізняється тим, що додатково вимірюють та регулюють температуру води в мережі гарячого водопостачання шляхом зміни положення регулюючого органу подачі холодної та гарячої води, компенсують шкідливий вплив перепадів тиску в мережі, як контрольованих збурень.
- Документ87317 Спосіб автоматичного управління екстракцією червоного вина(2014) Павлов, А. І.; Рябченко, К. В.; Воінова, С. О.Спосіб автоматичного управління екстракцією червоного вина, який включає вимірювання та регулювання температури в екстракторі шляхом зміни витрат охолоджуючої води або розсолу, що подається до охолоджувальної сорочки екстрактора, який відрізняється тим, що регулювання температури в екстракторі здійснюють у проміжній та кінцевій точках шляхом зміни задачі регулятору температури охолоджуючої води (проміжна точка) в залежності від температури в екстракторі (кінцева точка) у відповідності до ПІД-алгоритму регулювання.