Перегляд за Автор "Павленко, Г. М."
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкономічна теорія як основа економічного мислення(2021) Ткачук, Т. І.; Павленко, Г. М.
- ДокументКатегорія потреб в економічній теорії(2022) Згадова, Н. С.; Ткачук, Т. І.; Павленко, Г. М.; Згадова, Н. С.
- ДокументНауково-методичні засади оцінки бізнесу в умовах Євроінтеграції(Вид-во Іванченка І. С., 2019) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Васьковська, К. О.; Зеленяк, В. В.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.; Купріна, Н. М.; Маркова, Т. Д.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Магденко, С. О.; Павленко, Г. М.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, К. О.; Володіна, О. П.; Головаченко, Л. М.; Немченко, Г. В.; Бухтоярова, А. В.; Гусаченко, І. О.; Делі, В. П.; Дяуріна, Г. І.; Красножон, Т. В.; Марунич, О. С.; Півторак, В. В.; Пойшла, Т. Б.; Приймак, В. О.; Пчелянський, Д. П.; Радіонова, Г. О.; Рожовецька, О. В.; Савченко, О. А.; Скалига, А. О.; Скляр, В. Ю.; Сіденко, Ю. І.; Ткаченко, М. Ю.; Ткачук, А. В.; Хлинова, О. Й.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методологічні положення стосовно проблематики оцінки бізнесу сучасного підприємства та обліково-аналітичного забезпечення інформації щодо такої оцінки.
- ДокументОсобливості визначення продовольчої безпеки регіонів(2017) Павленко, Г. М.; Бондар, К. С.Дослідження продовольчої безпеки на регіональн6ому рівні здійснюється ще недостатньо ефективно. Це пов'язано із тим, що набагато більше і докладніше питання продовольчої безпеки аналізується на національному рівні, для якого вже вироблені певні методики обчислення, система показників, індексів і порогових значень.
- ДокументПроблеми і перспективи впровадження дистанційних і освітніх технологій(2022) Неустроєв, Ю. Г.; Павленко, Г. М.
- ДокументПродовольча проблема: історичний аспект(2016) Ткачук, Т. І.; Павленко, Г. М.; Чернушенко, І. О.Продовольча проблема — одвічна і невід’ємна супутниця людства. Достатність продуктів харчування — найперша і найголовніша умова людського існування. Найчастіше вона проявлялась у вигляді абсолютної фізичної нестачі їжі.
- ДокументСоціально-економічний розвиток регіону в системі забезпечення продовольчої безпеки(Вид-во Іванченка І.С., 2021) Работін, Ю. А.; Лагодієнко, В. В.; Згадова, Н. С.; Неустроєв, Ю. Г.; Павленко, Г. М.; Кравченко, Ю. І.Монографію присвячено питанням формуванню концептуальних засад та розробка теоретичних і прикладних основ процесу управління соціaльно-економічним розвитком регіону в системі забезпечення продовольчої безпеки. На основі теоретичних узагальнень трактування понять, представлено продовольчу безпеку як механізм спрощеного доступу до безпечних та поживних продуктів харчування всіх верств населення, відповідно до права на належне харчування та свободу від голоду. Регіонaльний та національний аспекти продовальчої безпеки України охарактеризовано як здатністю державних та місцевих органів управління гарантувати населенню можливість задоволення потреби в продуктах харчування, що відповідає світовим нормам забезпечення життедіяльності.
- ДокументСучасний економічний розвиток у світлі теорії циклів М.Д. Кондратьєва(2018) Ткачук, Т. І.; Павленко, Г. М.На основі проведеного аналізу мало здійснюватися прогнозування основних тенденцій економічного розвитку з метою складання народногосподарських планів.
- ДокументТоварне виробництво як основа ринкової економіки(2021) Неустроєв, Ю. Г.; Павленко, Г. М.
- ДокументФормування та управління системою продовольчої безпеки(Вид-во Іванченка І.С., 2021) Работін, Ю. А.; Неустроєв, Ю. Г.; Ткачук, Т. І.; Руммо, В. В.; Згадова, Н. С.; Храпкіна, В. В.; Атамась, Г. П.; Лагодієнко, В. В.; Губко, В. І.; Шишлюк, В. Р.; Криницька, О. О.; Єгорова-Гудкова, Т. І.; Павленко, Г. М.; Кравченко, Ю. І.; Заболотна, О. С.; Андрющенко, Е. Г.Монографію присвячено питанням формування та управління в системі продовольчої безпеки України в рамках зовнішнього оточення під впливом внутрішнього середовища. Досліджено стан та особливості продовольчої безпеки та узагальненно теоретичні погляди на продовольчу безпеку, комплексне вивчення особливостей і закономірностей проблеми продовольчої безпеки як складової економічної безпеки, формулювання основних аспектів і напрямів розвитку досліджень продовольчої безпеки, оцінки ії рівня та напрямів забезпечення ії достатнього рівня й усунення загроз фінансового забезпечення. Для працівників навчальних і наукових закладів, аспірантів, студентів, а також керівників та спеціалістів підприємств і організацій.
- ДокументФінансова розвідка як елемент системи управління фінансово-економічною безпекою підприємства(2021) Работін, Ю. А.; Павленко, Г. М.Обґрунтовано необхідність створення на підприємстві такого структурного підрозділу, на який будуть покладені функції інформаційного центра із завданнями збирання, обробки та аналізу інформації, яка буде забезпечувати прийняття керівництвом виважених управлінських рішень. На сучасному українському підприємстві таким підрозділом може бути підрозділ (служба) економічної розвідки підприємства. Розглянуто основні цілі даного підрозділу, необхідність прийняття рішень різного рівня, інформаційну підтримку яких забезпечує система економічної розвідки, та показники, за якими можна судити про ефективність розвідки.
- ДокументЧинники продовольчої проблеми(2016) Ткачук, Т. І.; Павленко, Г. М.