Перегляд за Автор "ПЕТРЕНКО, ЮЛІЯ"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУправління кадровою політикою ресторану «У Самвела» ФОП Хачатурянц Т.А(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ПЕТРЕНКО, ЮЛІЯМетою дослідження є розроблення та обґрунтування кадрової політики та вдосконалення системи управлінням персоналом на підприємстві. Об’єктом дослідження є процес формування кадрової політики на підприємстві. Предметом дослідження є науко-теоретичні, методичні, практичні аспекти розробки кадрової політики закладу ресторанного бізнесу «У Самвела» (ФОП Хачатурянц Т.А.). Методи дослідження: спостереження, інтерв’ю, аналіз та синтез, порівняльний метод, дедукції та індукції, метод групування, класифікації, формування графіків та таблиць. Кваліфікаційна робота містить 106 сторінок, 14 таблиць, 22 рисунка, 8додатків. Перелік посилань нараховує 45 найменувань.