Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "ПАНАСЮК, Вікторії"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    РОЗРОБКА ТА ПРОСУВАННЯ ГАСТРО ТУРУ ДО ТУРЕЧЧИНИ
    (ОНТУ, кафедра, Туристичного бізнесу та рекреації, 2022) ПАНАСЮК, Вікторії
    Робота містить 85 сторінок, 6 таблиць, 10 рисунків, список літератури із 36 найменувань, 3 додатки. Об’єкт дослідження – гастрономічний туризм. Предмет дослідження – гастрономічний туризм у Туреччині. Метою даної роботи є аналіз гастрономічного туризму Туреччини; розробка та просування гастро туру. Методи дослідження. Для розв’язання визначених в роботі завдань, досягнення мети використовувався комплекс взаємодоповнюючих методів дослідження, а саме: метод оцінювання та узагальнення - для визначення особливостей гастрономічного туризму, метод системного аналізу – для вивчення сучасних проблем та перспектив розвитку гастрономічного туризму Туреччини, статистичний та візуально-графічний методи – для відображення тенденцій розвитку гастрономічного туризму. Інформаційними джерелами при написанні роботи були законодавчі акти з питань туристичної діяльності, наукові праці вітчизняних та зарубіжних вчених, які досліджували гастрономічний туризм, матеріали періодичних видань, статистичні дані, інформаційні ресурси мережі Інтернет. Завданням роботи передбачено: - вивчити особливості гастрономічного туризму; - дослідити сучасний стан гастрономічного туризму у світі; - визначити наявні туристичі гастрономічні ресурси Туреччини; - розробити тур до Туреччини; - дослідити позиціювання та просування створеного туру. За результатами виконаної роботи сформульовані особливості гастрономічного туризму, створено тур та його подальше ефективне просування на туристичному ринку. Рік захисту роботи 2022.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок