Перегляд за Автор "ПАНАСЮК, Вікторії"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРОЗРОБКА ТА ПРОСУВАННЯ ГАСТРО ТУРУ ДО ТУРЕЧЧИНИ(ОНТУ, кафедра, Туристичного бізнесу та рекреації, 2022) ПАНАСЮК, ВікторіїРобота містить 85 сторінок, 6 таблиць, 10 рисунків, список літератури із 36 найменувань, 3 додатки. Об’єкт дослідження – гастрономічний туризм. Предмет дослідження – гастрономічний туризм у Туреччині. Метою даної роботи є аналіз гастрономічного туризму Туреччини; розробка та просування гастро туру. Методи дослідження. Для розв’язання визначених в роботі завдань, досягнення мети використовувався комплекс взаємодоповнюючих методів дослідження, а саме: метод оцінювання та узагальнення - для визначення особливостей гастрономічного туризму, метод системного аналізу – для вивчення сучасних проблем та перспектив розвитку гастрономічного туризму Туреччини, статистичний та візуально-графічний методи – для відображення тенденцій розвитку гастрономічного туризму. Інформаційними джерелами при написанні роботи були законодавчі акти з питань туристичної діяльності, наукові праці вітчизняних та зарубіжних вчених, які досліджували гастрономічний туризм, матеріали періодичних видань, статистичні дані, інформаційні ресурси мережі Інтернет. Завданням роботи передбачено: - вивчити особливості гастрономічного туризму; - дослідити сучасний стан гастрономічного туризму у світі; - визначити наявні туристичі гастрономічні ресурси Туреччини; - розробити тур до Туреччини; - дослідити позиціювання та просування створеного туру. За результатами виконаної роботи сформульовані особливості гастрономічного туризму, створено тур та його подальше ефективне просування на туристичному ринку. Рік захисту роботи 2022.