Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Охотська, М.І."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання нетрадиційного виду сировини у хлібопеченні
    (2015) Охотська, М.І.
    Досліджувався вплив біополімерного комплексу цукрового буряку (БПКЦБ) на хлібопекарські властивості хліба, виготовленого з його додаванням.
  • Документ
    Застосування масла амаранту при вирощуванні молочнокислих культур
    (2015) Килименчук, О.О.; Охотська, М.І.; Євдокимова, Г.Й.
    Зважаючи на те. що найбільш вагомою групою мікроорганізмів у шлунково-кишковому тракті людини є Lactobacillus plantarum  метою даної роботи стало дослідження впливу окремих інгредієнтів на їх вирощування у лабораторних умовах, а саме масла амаранту та харчових волокон.
  • Документ
    Формування екосвідомості у студентів шляхом використання методології біоетики
    (2014) Охотська, М.І.
    Аналізуючи та усвідомивши загальний стан, характер взаємовідносин суспільства і природи можна зробити висновок про присутність дисбалансу в їх стосунках. Це викликано багатьма причинами, серед яких є і наслідки науково-технічного процесу, які не завжди є сприятливими для людства. Безумовно, необхідно змінювати екологічну свідомість населення.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок