Перегляд за Автор "Охотська, М.І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання нетрадиційного виду сировини у хлібопеченні(2015) Охотська, М.І.Досліджувався вплив біополімерного комплексу цукрового буряку (БПКЦБ) на хлібопекарські властивості хліба, виготовленого з його додаванням.
- ДокументЗастосування масла амаранту при вирощуванні молочнокислих культур(2015) Килименчук, О.О.; Охотська, М.І.; Євдокимова, Г.Й.Зважаючи на те. що найбільш вагомою групою мікроорганізмів у шлунково-кишковому тракті людини є Lactobacillus plantarum метою даної роботи стало дослідження впливу окремих інгредієнтів на їх вирощування у лабораторних умовах, а саме масла амаранту та харчових волокон.