Перегляд за Автор "Осипенко Н.С"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження технології хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою цінністю на хлібозаводі в м. Одеса(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2022) Осипенко Н.СКваліфікаційна робота, метою якої є обґрунтування доцільності впровадження технології хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою цінністю на хлібозаводі в м. Одеса, складається з наступних розділів: Вступ, у якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку хлібопекарської галузі, обґрунтована актуальність даної роботи. Дослідна частина містить в собі аналітичний огляд стану питання; стислий опис використаних методів і об’єктів досліджень; результати досліджень та їх аналіз. В огляді літератури охарактеризовано сучасний стан і напрямки розвитку хлібопекарської галузі, наявну інформацію щодо необхідності розширення асортименту хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності, доцільності використання при їх виробництві продуктів переробки зерно-круп’яних культур, зокрема вторинних. Обґрунтовано актуальність роботи, сформульовано мета та завдання досліджень. Наведено результати та аналіз досліджень хлібопекарських властивостей борошняної сировини, вплив борошна з суміші крихти круп’яних пластівців на перебіг технологічного процесу і властивості тіста, фізико-хімічні та органолептичні показники якості хлібобулочних виробів, результати розрахунку харчової цінності розробленого виробу. Технологічна частина включає обґрунтування асортименту, рецептури, показники якості виробів; вибір і розрахунок продуктивності печей, розрахунок виходу хлібобулочних виробів, розрахунок пофазних і виробничих рецептур тіста для виробів, що впроваджуються на лінії № 6 хлібозаводу; продуктивності основного технологічного обладнання; обґрунтування і описання способів і умов зберігання сировини та технологічних схем виробництва, описано технохімічний контроль виробництва. Технічну частину, у якій наведено архітектурні і об’ємно-планувальні рішення, опис компонування обладнання. Охорона праці, де наведено аналіз потенційно небезпечних виробничих факторів та організаційні заходи щодо поліпшення безпеки праці, охорону навколишнього середовища, яка буде гарантувати безпеку підприємства з позицій екології для зовнішнього середовища. Техніко-економічні розрахунки, економічна ефективність та інвестиційна привабливість роботи, яка визначається відповідними показниками виробничогосподарської діяльності підприємства, та терміном окупності інвестиційних витрат на впровадження нового асортименту на хлібозаводі.