Перегляд за Автор "Нікітчина, А. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПідвищення стійкості гарячих рибних маринадів за рахунок зниження активності води Aw заливок(2018) Нікітчина, А. О.; Довжинська, А. О.Метою даної роботи було визначення впливу низькоетерифікованих пектинових речовин і альгіновоїкилоти на величину активності води Аw заливок.
- ДокументТехнологія нових поліфункціональних продуктів(2018) Нікітчина, А. О.; Скринько, С. М.Молоді люди часто віддають перевагу фаст-фудам та продуктам швидкого приготування, які не завжди є якісними та безпечними для організму. Так звана «швидка їжа» характеризується невисоким вмістом таких життєво необхідних сполук, як повноцінні білки, високоефективні жирні кислоти, вітаміни, мінеральні речовини. Перспективним напрямом у вирішенні цієї проблеми є створення нових поліфункціональних продуктів на основі комбінування сировини рослинного і тваринного походження з урахуванням адекватних потреб молодого організму згідно із сучасними вимогами нутриціології.