Перегляд за Автор "Новічкова Т. П."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз розвитку закладів формату “ Dark kitchen” в Україні(2022) Мазуренко П. В.; Новічкова Т. П.На популярність ресторанів формату «Dark Kitchen» в Україні дуже вплинула ситуація, яка склалася у світі, а саме, загроза розповсюдження потенційно тяжких інфекційних захворювань, таких як Covid-19. Неможливість приймати гостей в закладах вдарила по ресторанній справі в країні. Тому з часом, більшість закладів харчування прийняли вдале рішення перейти у формат приготування їжі на доставку. По перше, в непростий період для українського ресторанного бізнесу – це вдала опція, яка дозволила закладам переналаштувати процес роботи, забезпечити завантаженість кухні і розширити мережу доставок. У підсумку, це дало можливість зберегти бізнес, робочі місця і клієнтів в умовах наростаючої кризи. [
- ДокументНовітні напрямки розвитку готельно-ресторанного бізнесу атмосфера та тренди(2022) Закрочимська М. А.; Новічкова Т. П.З новітньою ерою комп'ютерної техніки та систем автоматизації та діджиталізації ми отримали та продовжимо отримувати дуже багато програм,ищо допомагають нам систематизувати певні процеси обслуговування гостей та клієнтів,та спрощити більш складні та важливі процеси ,типа бухгалтерского обліку та закупівлі товарів та послуг для бізнесу,тощо.Тобто ,за новітніми технологіями ,нам вже не потрібно виписувати у блокнот певні цифри та записи,не потрібну у ручну перевіряти обліки,кількість заказів та перевірки,тощо