Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Новічкова, Т. П."

Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дистанційні технології в підтримці освітнього процессу та забезпеченні розвитку професійних компетенцій
    (2020) Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.
  • Документ
    Кваліфікаційна підготовка спеціалістів для вдалого розвитку кондитерської галузі
    (2020) Позекун, В. В.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О.
    Кондитерська галузь, де працює велика кількість фахівців – одна з найуспішніших у харчовій промисловості нашої країни. Для того щоб бути конкурентоспроможним підприємством необхідно постійно підвищувати кваліфікацію персоналу, що приведе до успіху підприємства торгівлі та громадського харчування будь-якого формату, зокрема кондитерської галузі. Розглянуто найбільш поширеними методами навчання на підприємстві.
  • Документ
    Основні тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України
    (2020) Манц, М. В.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О.
    Хлібобулочні вироби – продукти найбільш важливі в житті людини, відносять їх до товарів стратегічного значення, продуктів першої необхідності. Розглянуто основні тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України.
  • Документ
    Особливості проектування кондитерського цеху на підприємстві ресторанного господарства з використанням сучасних інноваційних технологій
    (2020) Красна, Н. І.; Кучма, О. С.; Шунько, Г. С.; Новічкова, Т. П.; Левтринська, Ю. О.
    Мета даної роботи - теоретичний аналіз особливостей функціонування підприємства, а також впровадження кондитерського цеху на підприємстві ресторанного господарства.
  • Документ
    Перспективи розвитку SPA і Wellness напрямку в готелях м. Одеса
    (2019) Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.; Асауленко, Н. В.
    Готельна галузь в Одеській області в даний час викликає великий інтерес, як в Україні, так і за кордоном. Спостерігається збільшення кількості українських та міжнародних компаній, які намагаються диверсифікувати свій бізнес. Основною причиною такого підвищеного інтересу до Одеського регіону є його багатий рекреаційний потенціал внаслідок унікальних для України природно-кліматичних умов.
  • Документ
    Порівняльна оцінка якості фіто-чаю у spa-центрі власного та промислового виробництва
    (2017) Новічкова, Т. П.; Лебеденко, Т. Є.; Каражей, В. А.
    Метою нашої роботи стала порівняльна оцінка якості отриманого чаю з натуральної подрібненої нами фітосировини і чаю, приготовленого з пакетику.
  • Документ
    Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства
    (2021) Новічкова, Т. П.; Новічков, В. К.; Асауленко, Н. В.
  • Документ
    Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області
    (ХАМЕЛЕОН К, 2018) Кожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.; Новічкова, Т. П.; Саркісян, Г. О.; Трішин, Ф. А.
    Монографія містить результати досліджень, присвячені автентичності продуктів та напоїв в Одеській області (хліб, сир, вино, бринза, пиво) та історичним особливостям появи (кава, чай), вживанню та змінам у раціоні харчування мешканців, згідно яких автори пропонують прокласти туристичні маршрути та підвищити ефективність туристичного та дегустаційного бізнесу. Розраховано на фахівців з управління в туризмі, вчених-туризмологів, викладачів, аспірантів, магістрів, практиків туристичного та дегустаційного бізнесу.
  • Документ
    Проектування комплексних підприємств харчування при готелі
    (2017) Ряшко, Г. М.; Новічкова, Т. П.
    Наведено загальні положення до проектування комплексних підприємств харчування при готелях та порядок розроблення розділів для написання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства». Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, комерційних училищ, що здійснюють підготовку спеціалістів з готельної і ресторанної справи, а також фахівців-практиків, які розробляють проектну документацію щодо створення нових, реконструкції і технічного переоснащення діючих об’єктів готельно-ресторанного господарства.
  • Документ
    Ресторанний бізнес під час війни: сучасні виклики та перспективи
    (2023) Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.
    Розглянуто ресторанний бізнес як вагома галузь економіки Україн та забоволення потреб населення, розглянуто проблеми з яким стикається бізнес на сучасному етапі, представлені шляхи подолання негативних наслідків спричинених війною.
  • Документ
    Сучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинності
    (2021) Лебеденко, Т. Є.; Солоницька, І. В.; Новічкова, Т. П.
  • Документ
    Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу
    (2020) Єйрушевич, А. О.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О.
    Розглянуто поняття "хлібного сомельє": історія появлення професії, місія, головні проблеми та особливості професії.
  • Документ
    Сучасні тенденції розвитку в готельно-ресторанному бізнесі
    (2021) Лебеденко, Т. Є.; Шунько, Г. С.; Новічкова, Т. П.
    Основним завданням фахівців у сфері ресторанного бізнесу стає створення конкурентних переваг та підвищення конкурентоспроможності. Боротьба за кожного гостя вимагає від підприємств готельно – ресторанного господарства модернізації, як в технологіях і обслуговуванні так і в свідомості. Розглянуто інструменти, які ресторатори використовують в конкурентній боротьбі за споживачів. Зроблено висновок, що з кожним роком сучасні тенденції розвитку в готельно – ресторанному бізнесі постійно змінюються в залежності від потреб гостей. Моніторинг ринку, відстеження інтересів та смаків споживачів має велике значення для власників ресторанів та усіх працівників індустрії гостинності.
  • Документ
    Українська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу
    (2020) Ткачук, О. В.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.
    Завдяки безлічі історичних перипетій на території України, цей візерунок взаємних впливів та запозичень неймовірно складний та цікавий і дав свою неповторну різнобарвну картину культури та існування. Не зважаючи на таке розмаїття продуктів і страв є основні елементи, які формують «ядро» української кухні та визначають найбільш характерні риси.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок