Перегляд за Автор "Новічкова, Т. П."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДистанційні технології в підтримці освітнього процессу та забезпеченні розвитку професійних компетенцій(2020) Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Кожевнікова, В. О.
- ДокументКваліфікаційна підготовка спеціалістів для вдалого розвитку кондитерської галузі(2020) Позекун, В. В.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О.Кондитерська галузь, де працює велика кількість фахівців – одна з найуспішніших у харчовій промисловості нашої країни. Для того щоб бути конкурентоспроможним підприємством необхідно постійно підвищувати кваліфікацію персоналу, що приведе до успіху підприємства торгівлі та громадського харчування будь-якого формату, зокрема кондитерської галузі. Розглянуто найбільш поширеними методами навчання на підприємстві.
- ДокументОсобливості проектування кондитерського цеху на підприємстві ресторанного господарства з використанням сучасних інноваційних технологій(2020) Красна, Н. І.; Кучма, О. С.; Шунько, Г. С.; Новічкова, Т. П.; Левтринська, Ю. О.Мета даної роботи - теоретичний аналіз особливостей функціонування підприємства, а також впровадження кондитерського цеху на підприємстві ресторанного господарства.
- ДокументПослуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства(2021) Новічкова, Т. П.; Новічков, В. К.; Асауленко, Н. В.
- ДокументПривабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області(ХАМЕЛЕОН К, 2018) Кожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.; Новічкова, Т. П.; Саркісян, Г. О.; Трішин, Ф. А.Монографія містить результати досліджень, присвячені автентичності продуктів та напоїв в Одеській області (хліб, сир, вино, бринза, пиво) та історичним особливостям появи (кава, чай), вживанню та змінам у раціоні харчування мешканців, згідно яких автори пропонують прокласти туристичні маршрути та підвищити ефективність туристичного та дегустаційного бізнесу. Розраховано на фахівців з управління в туризмі, вчених-туризмологів, викладачів, аспірантів, магістрів, практиків туристичного та дегустаційного бізнесу.
- ДокументРесторанний бізнес під час війни: сучасні виклики та перспективи(2023) Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Ткачук, О. В.; Щапіна, О. Ф.Розглянуто ресторанний бізнес як вагома галузь економіки Україн та забоволення потреб населення, розглянуто проблеми з яким стикається бізнес на сучасному етапі, представлені шляхи подолання негативних наслідків спричинених війною.
- ДокументСучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинності(2021) Лебеденко, Т. Є.; Солоницька, І. В.; Новічкова, Т. П.
- ДокументСучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу(2020) Єйрушевич, А. О.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.; Шунько, Г. С.; Левтринська, Ю. О.Розглянуто поняття "хлібного сомельє": історія появлення професії, місія, головні проблеми та особливості професії.
- ДокументСучасні тенденції розвитку в готельно-ресторанному бізнесі(2021) Лебеденко, Т. Є.; Шунько, Г. С.; Новічкова, Т. П.Основним завданням фахівців у сфері ресторанного бізнесу стає створення конкурентних переваг та підвищення конкурентоспроможності. Боротьба за кожного гостя вимагає від підприємств готельно – ресторанного господарства модернізації, як в технологіях і обслуговуванні так і в свідомості. Розглянуто інструменти, які ресторатори використовують в конкурентній боротьбі за споживачів. Зроблено висновок, що з кожним роком сучасні тенденції розвитку в готельно – ресторанному бізнесі постійно змінюються в залежності від потреб гостей. Моніторинг ринку, відстеження інтересів та смаків споживачів має велике значення для власників ресторанів та усіх працівників індустрії гостинності.