Перегляд за Автор "Новащук Данило"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції кафе-булочної у м. Одеса з впровадженням лінійки продукції для військовослужбовців, що проходять реабілітацію(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Новащук ДанилоАНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: Розробка концепції кафе-булочної у м. Одеса з впровадженням лінійки продукції для військовослужбовців, що проходять реабілітацію Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з вступу, чотирьох розділів і висновків: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та борошняного цеху з розташуванням обладнання, послуги та структуру управління закладу ресторанного господарства. В першому розділі представлено обґрунтування обраної теми, для чого проведено наукові дослідження проблем і задач готельно-ресторанного господарства м. Одеса, аналіз роботи закладів ресторанного бізнесу. Встановлено, що ресторанний бізнес Одеси постраждав і від пандемії, і від війни в Україні. Ресторани суттєво змінили підходи в своїй роботі, відмовилися від дорогих сегментів продукції, прагнуть перейти від використання імпортної сировини до місцевих джерел. Проведено аналіз популярних трендів у сучасному ресторанному бізнесі - це впровадження національної кухні, українська кухня набуває популярності у всьому світі; споживачі часто обирають крафтові страви і продукцію, оскільки вони асоціюються як більш безпечні, якісні; ресторани втілюють здорове харчування; популярні локальні продукти, споживачі замовляють приготування страв у їх присутності, з фермерських продуктів; знову ж здоровий спосіб життя актуалізує приготування низькокалорійних страв в ресторані, а швидкі темпи життя сучасної людини вимагають поєднання якості страв, швидкості і корисності; набирає обертів відкриття закладів харчування у форматі casual, своєрідних закладів фабрик, поєднання різних функцій, включення додаткових, наприклад виробництво хлібобулочних, борошняних виробів, кондитерських виробів. Крім того, оскільки Одеса, у зв’язку з воєнними діями на території України, стала центром медичної реабілітації та лікування військовослужбовців, осіб звільнених з військової служби, в санаторіях та інших таких закладах проводять медичну, медико-психологічну реабілітацію. У військовослужбовців під час хвороби та після потреби в повноцінному харчування зростають, оскільки підвищений запит організму на повноцінні білки, кальцій, залізо, фосфор, магній тощо, що необхідно для відновлення опорно-рухового апарату, часто страждає функція шлунково-кишкового тракту і потребує відновлення. Таку продукцію, яка потребує особливих підходів при виборі сировини, організації виробництва хлібозаводи не випускають. Це може зробити наш проектований заклад – кафе-булочна В технологічному розділі розроблено модель закладу, описано структуру складських, виробничих приміщень, групи приміщень для організації споживання їжі, відпочинку гостей, їх взаємозв'язок. Розроблено меню та виробничої програми закладу, проведено розрахунки борошняного цеху, його персоналу та підібрано виробниче обладнання. В організаційному розділі представлено структуру управління в кафе-булочній, розраховано чисельність необхідного персоналу та розроблено графік його роботи. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися. Наведено принципи охорони праці на підприємстві та прийняті заходи щодо зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. В економічній частині розраховано та проаналізовано показники інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка інноваційної концепції готелю зі Smart номерами та індивідуальною тематикою на базі готелю «Адмірал» в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Новащук ДанилоАНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи магістра на тему: «Розробка інноваційної концепції готелю зі Smart номерами та індивіду-альною тематикою на базі готелю «Адмірал» в м. Одеса» Кваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка нової концепції роз-витку для готелю «Адмірал» в місті Одеса шляхом впровадження до номерного фонду Smart приладів, пристроїв, технологій для підвищення конкурентоспромо-жності підприємства, комфорту, якості сервісу, послуг та надають підприємству економічно вигідні можливості, складається з наступних розділів. Вступ, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готель-но-ресторанного господарства регіону, актуальність теми даної кваліфікаційної роботи; Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується: 1. Проведення ремонтних робіт та зміна дизайну номерів; 2. Впровадження в номери Smart – тех-нологій; 3. Оновлення меблів та техніки в номерах; 4. Зміна дизайну в загальних приміщеннях. Науково – дослідної частини, присвяченої визначенню ставлення туристів до розумних номерів та інноваційних технологій в номерному фонді. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розра-хунки роботи закладу, а саме моделювання інфраструктурної складової проекту, показники експлуатаційної програми готелю, технології обслуговування гостей, а також описання організації і функцій служб готелю. Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управ-ління та розроблено штатний розпис робітників підприємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, за-пропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для приміщень закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних ви-трат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства. Кваліфікаційна робота магістра містить: Текстової частини – 117 стор. Таблиць – 15, Графіків – 34 , Додатків – 31, з них графічних аркушів – 8 . Літературних джерел – 75 найменування.