Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Новаковська Злата Олександрівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження цукеркового виробництва з застосуванням потоково-механізованих ліній по виробництву цукерок з фруктовими корпусами «Журавлинка» та з кремовими корпусами «Трюфелі екстра» в кондитерському цеху.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Новаковська Злата Олександрівна
    Кондитерська галузь — це складова харчової промисловості, яка спеціалізується на виробництві солодощів, зокрема шоколаду, цукерок, тортів, печива, зефіру, мармеладу, вафель та інших ласощів. Вона охоплює весь процес — від постачання сировини, такої як цукор, какао, борошно, молочні продукти, до виготовлення, пакування та реалізації готової продукції. Це одна з найдинамічніших та найулюбленіших галузей серед споживачів, яка має значне економічне, соціальне та культурне значення. Кондитерська індустрія не лише задовольняє повсякденні смаки мільйонів людей, але й створює робочі місця, розвиває експортний потенціал країн і формує унікальні національні традиції споживання солодкого.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок