Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Нирян, Олександр Вікторович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт ресторану з літнім майданчиком в Київському районі м. Одеса
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Нирян, Олександр Вікторович
    Дипломний проект, метою якого є проект ресторану з літнім майданчиком у м. Одеса, містить наступні розділи: Вступ, в якому виявлено основні вектори розвитку ресторанної галузі, означено мету та актуальність даного дипломного проекту. Технологічний розділ включає розробку інноваційної концепції нового підприємства, виробничої програми підприємства і цехів, проведено розрахунок та обґрунтування встановлення сучасного устаткування, розраховано необхідну кількість сировини та надано оцінку складського господарства, торгівельних, адміністративно-побутових та допоміжних приміщень. В розділі «Технохімічний та мікробіологічний контроль виробництва» детально представлена організація виробництва продукції, описано процедуру контролю якості сировини та готової продукції. В розділі «Моделювання процесу надання послуг» розроблено модель підприємства, детально розглянуто основні та додаткові послуги, що буде надавати новий ресторан. Детально розроблена концепція створює модель майбутнього підприємства, намічає шляхи його проектування та розвитку. В розділі «Енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення» наведено заходи, які дозволяють економити ресурси підприємства та надано рекомендації щодо їх впровадження. Розділ «Охорона праці» спрямовано на оцінку шкідливих факторів та розробку безпечних умов виробництва та охорону навколишнього середовища, розробку заходів для полегшення роботи працівників ресторану. Розділ «Оцінка екологічної безпеки» наводить заходи щодо зменшення викиду шкідливих залишків у зовнішнє середовище, надано перелік заходів щодо проведення екологічних заходів на підприємстві. Економічна ефективність та інвестиційна привабливість визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат на будівництво.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок