Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Непомяща, Ірина"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Підвищення економічної і соціальної ефективності підприємств кондитерської галузі
    (ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2022) Непомяща, Ірина
    КРМ містить 102 сторінок, 36 таблиць, 3 рисунки, список використаних джерел з 57 найменувань, 11 додатків. Метою роботи є обґрунтування теоретичних та практичних аспектів підвищення економічної і соціальної ефективності підприємств кондитерської галузі у сучасних умовах. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступають процеси підвищення економічної і соціальної ефективності підприємств кондитерської галузі Предметом дослідження є теоретичні та методологічні основи підвищення економічної і соціальної ефективності підприємств кондитерської галузі. Завданням роботи передбачено дослідити теоретичні та методичні основи підвищення економічної і соціальної ефективності кондитерських підприємств; провести діагностику стану кондитерської галузі України; скласти техніко-економічну характеристику ПРАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» та визначити специфіку його розвитку; провести економічну діагностику стану ПРАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; здійснити оцінку економічної та соціальної ефективності підприємства та чинників його розвитку; визначити напрями підвищення економічної та соціальної ефективності підприємств кондитерської галузі; обґрунтувати доцільність проектів з підвищення економічної та соціальної ефективності ПРАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». За результатами виконаної роботи сформульовані висновки та рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах кондитерської галузі як заходи щодо вдосконалення їх роботи. Рік виконання роботи 2022 Рік захисту роботи 2022

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок