Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Немикіна, Лєріка"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Розробка рекомендацій з підвищення прибутку та рентабельності підприємств хлібопекарної галузі»
    (ОНАХТ, кафедра економіки промисловості, 2021) Немикіна, Лєріка
    Рік захисту робоств хлібопекарної га лузі. За результатами роботи сформульовано висновкКваліфікаційна робота магістра містить 115 сторінок, 51 таблицю, 12 рисунків, список джерел з 44 найменувань, 2 додатки. Метою кваліфікаційної роботи магістра є визначення поняття прибуток, рентабельність та розробка рекомендацій з підвищення прибутку та рентабельності підприємств хлібопекарної галузі. Для досягнення поставленої мети визначенні наступні завдання: розкрити теоретичні та методичні основи поняття «прибуток» та «рентабельність» підприємства, розглянути їх види та функції; вивчити методи визначення показників прибуток та рентабельність підприємства; розглянути існуючі шляхи підвищення прибутковості підприємства; провести аналіз та характеристику стану хлібопекарної галузі України; проаналізувати стан внутрішнього середовища та розрахувати основні техніко-економічні показники двох підприємств хлібопекарної галузі ТОВ «Білгород-Дністровська паляниця» і ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»; запропонувати заходи щодо підвищення прибутку та рентабельності підприємств; оцінити ефективність запропонованих заходів та розробити рекомендацій з підвищення прибутку та рентабельності підприємств. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи магістра є процеси формування і розвитку відносин з підвищення прибутковості підприємств хлібопекарної галузі України. Предметом магістерської роботи є теоретичні та методичні основи підвищення прибутку та рентабельності підприєми і пропозиції, що мають прикладний характер, можуть бути використані на підприємствах хлібопекарної галузі. Рік виконання роботи – 2021. ти – 2021.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок