Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Неменуща, С. М."

Зараз показуємо 1 - 20 з 27
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання елементів дистанційної освіти при підготовці бакалаврів з дисципліни «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці»
    (2019) Неменуща, С. М.
    Застосування елементів інформаційно-комунікаційних технологій допоможе студентам активізувати пізнання, а викладачам - швидко модифікувати інформацію, формувати у студентів потенціал, який відповідає вимогам сьогодення.
  • Документ
    Вимоги охорони праці до працівників харчової промисловості, що виконують роботи з умовами підвищеної небезпеки
    (2020) Ситніков, М. В.; Окіпна, С. В.; Неменуща, С. М.
    Наведено аналіз виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості. Розглянуто основні причини виробничого травматизму.
  • Документ
    Електронний навчальний посібник – самостійне електронне видання для професійно-орієнтованого навчання з безпеки життєдіяльності
    (2020) Неменуща, С. М.
  • Документ
    Забезпечення ефективності самостійної роботи бакалаврів туристичного бізнесу з курсу «Безпека життєдіяльності»
    (2017) Неменуща, С. М.
    З метою покращення підготовки бакалаврів напрямів 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» та 6.140103 «Туризм» з курсу «Безпека життєдіяльності» на кафедрі створено навчальний посібник. Він допоможе студентам засвоїти матеріал з підготовки до дій у нормальних умовах середовища, надзвичайних ситуаціях і професійній діяльності.
  • Документ
    Методи навчання з пожежної безпеки бакалаврів туристичного бізнесу на кафедрі БЖД ОНАХТ
    (2017) Неменуща, С. М.
    У 2-6 семестрі студенти Одеської національної академії харчових технологій напрямів підготовки "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм" вивчають курс "Безпека життєдіяльності". В межах курсу особлива увага приділяється питанням пожежної безпеки.
  • Документ
    Моніторинг стану екологічно-техногенної небезпеки олійноекстракційного заводу
    (2020) Неменуща, С. М.; Котляр, Є. О.; Касьян, С. С.
    Олійноекстракційні заводи, як і багато інших підприємств харчової промисловості, є обєктами підвищеної небезпеки. Проведено моніторинг стану екологічної небезпеки на ПРАТ «Кропивницький ОЕЗ», за результатами якого встановлено головні імовірні чинники її формування.
  • Документ
    Міжнародна система управління охороною здоровʼя і безпекю праці: нововведення у стандартизації
    (2022) Неменуща, С. М.; Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.
  • Документ
    Набуття знань і навичок з БЖД, охорони праці та цивільного захисту - вибірковість чи життєва необхідність?
    (2021) Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.; Неменуща, С. М.
  • Документ
    Навчальний посібник з курсу «Безпека життєдіяльності»
    (ОНАХТ, 2017) Неменуща, С. М.
    Навчальний посібник з курсу «Безпека життєдіяльності» знайомить майбутніх фахівців з теоретичними та практичними питаннями щодо забезпечення безпеки життєдіяльності туристів і працівників туристичної індустрії. Основна увага приділена оцінці впливу небезпек на туриста, методам її ідентифікації, засобам і способам створення безпечного середовища для туриста та обслуговуючого персоналу, а також вибору та застосуванню захисних засобів в екстремальних та надзвичайно небезпечних умовах життєдіяльності. Навчальний посібник призначено для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» та 6.140103 «Туризм».
  • Документ
    Небезпеки маніпуляції свідомістю через засоби масової інформації
    (2016) Неменуща, С. М.
    ЗМІ стали невід’ємною частиною життя сучасної людини. Вони хоча і несуть необхідну людині інформацію, розвивають в людях почуття власної гідності, прагнення до свободи, але водночас вони здатні підкоряти, дезінформувати, залякувати.
  • Документ
    Нормативно-правове забезпечення пожежної безпеки для підприємств з переробки ефірно-олійної сировини
    (2017) Неменуща, С. М.
    Ефірні олії ‒ горючі рідини. Температура спалаху найбільш поширених з них знаходиться в межах 53-92 °С, тому їх відносять до третього класу вогненебезпечних рідин (від 45°С до 100°С).
  • Документ
    Особливості дистанційного викладання змістовного модуля «Безпека життєдіяльності»
    (2022) Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.; Неменуща, С. М.
  • Документ
    Особливості навчання з питань техногенної безпеки при вивченні дисципліни цивільний захист в ОНАХТ
    (2019) Неменуща, С. М.
    Кваліфікована підготовка магістрів всіх спеціальностей Одеської національної академії харчових технологій проводиться на заняттях з дисципліни «Цивільний захист». Навчання скеровано на формування знань та вмінь в галузі організації захисту населення від надзвичайних ситуацій природного, техногенного та соціального характеру в першу чергу мирного характеру та під час надзвичайного стану. Одним з завдань курсу є засвоєння студентам новітніх теорій, методів і технологій з захисту продовольчої сировини та готової продукції підприємств харчової промисловості від вражаючих факторів аварій, катастроф, стихійних лих. Студентів навчають самостійного мислення, спроможності бачити проблеми, працювати з інформацією.
  • Документ
    Особливості охорони праці працівників закладів громадського харчування
    (2020) Окіпна, С. В.; Корнійчук, К. В.; Неменуща, С. М.
    Розглянуто особливості охорони праці працівників закладів громадського харчування.
  • Документ
    Особливості охорони праці при виробництві безалкогольних напоїв
    (2020) Неменуща, С. М.; Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.
  • Документ
    Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)
    (2020) Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Мирошніченко, О. М.; Сахарова, З. М.; Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.
    Навчальний посібник «Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)» призначено для ознайомлення майбутніх спеціалістів з основними міжнародними і вітчизняними законодавчими та нормативно-правовими актами в галузі охорони праці, які є чинними на підприємствах, в установах та організаціях України на сьогоднішній день та допомогти сформувати уміння у вирішенні питань охорони праці на робочих місцях. Навчальний посібник розроблено згідно з робочою навчальною програмою дисципліни «Охорона праці та цивільний захист в галузі» для студентів спеціальності181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання.
  • Документ
    Охорона праці: гармонізація законодавства з ЄС
    (2023) Неменуща, С. М.; Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.; Сахарова, З. М.
    Розглянуто гармонізацію законодавства України з законодавством Європейського союзу в сфері охорони праці.
  • Документ
    Оцінка професійного ризику на підприємствах харчової галузі України: стан і проблеми
    (2019) Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.
    Підвищення ефективності виробництва та зменшення рівня травматизму у зв’язку з ускладненням технологічних процесів, а отже і рівня професійного ризику є актуальними на сьогоднішній день.
  • Документ
    Оцінювання ризиків: міжнародні вимоги щодо управління безпекою та здоров`ям на роботі
    (2023) Неменуща, С. М.; Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.
    В роботі розглянуто питання безпеки на виробництві, визначено крітерії оцінювання ризиків.
  • Документ
    Педагогічний супровід студетів ЗВО при вивченні дисципліни «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці»
    (2021) Неменуща, С. М.; Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок