Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Неменуща, С. М."

Зараз показуємо 1 - 18 з 18
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вимоги охорони праці до працівників харчової промисловості, що виконують роботи з умовами підвищеної небезпеки
    (2020) Ситніков, М. В.; Окіпна, С. В.; Неменуща, С. М.
    Наведено аналіз виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості. Розглянуто основні причини виробничого травматизму.
  • Документ
    Електронний навчальний посібник – самостійне електронне видання для професійно-орієнтованого навчання з безпеки життєдіяльності
    (2020) Неменуща, С. М.
  • Документ
    Забезпечення ефективності самостійної роботи бакалаврів туристичного бізнесу з курсу «Безпека життєдіяльності»
    (2017) Неменуща, С. М.
    З метою покращення підготовки бакалаврів напрямів 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» та 6.140103 «Туризм» з курсу «Безпека життєдіяльності» на кафедрі створено навчальний посібник. Він допоможе студентам засвоїти матеріал з підготовки до дій у нормальних умовах середовища, надзвичайних ситуаціях і професійній діяльності.
  • Документ
    Методи навчання з пожежної безпеки бакалаврів туристичного бізнесу на кафедрі БЖД ОНАХТ
    (2017) Неменуща, С. М.
    У 2-6 семестрі студенти Одеської національної академії харчових технологій напрямів підготовки "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм" вивчають курс "Безпека життєдіяльності". В межах курсу особлива увага приділяється питанням пожежної безпеки.
  • Документ
    Моніторинг стану екологічно-техногенної небезпеки олійноекстракційного заводу
    (2020) Неменуща, С. М.; Котляр, Є. О.; Касьян, С. С.
    Олійноекстракційні заводи, як і багато інших підприємств харчової промисловості, є обєктами підвищеної небезпеки. Проведено моніторинг стану екологічної небезпеки на ПРАТ «Кропивницький ОЕЗ», за результатами якого встановлено головні імовірні чинники її формування.
  • Документ
    Міжнародна система управління охороною здоровʼя і безпекю праці: нововведення у стандартизації
    (2022) Неменуща, С. М.; Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.
  • Документ
    Набуття знань і навичок з БЖД, охорони праці та цивільного захисту - вибірковість чи життєва необхідність?
    (2021) Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.; Неменуща, С. М.
  • Документ
    Навчальний посібник з курсу «Безпека життєдіяльності»
    (ОНАХТ, 2017) Неменуща, С. М.
    Навчальний посібник з курсу «Безпека життєдіяльності» знайомить майбутніх фахівців з теоретичними та практичними питаннями щодо забезпечення безпеки життєдіяльності туристів і працівників туристичної індустрії. Основна увага приділена оцінці впливу небезпек на туриста, методам її ідентифікації, засобам і способам створення безпечного середовища для туриста та обслуговуючого персоналу, а також вибору та застосуванню захисних засобів в екстремальних та надзвичайно небезпечних умовах життєдіяльності. Навчальний посібник призначено для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» та 6.140103 «Туризм».
  • Документ
    Небезпеки маніпуляції свідомістю через засоби масової інформації
    (2016) Неменуща, С. М.
    ЗМІ стали невід’ємною частиною життя сучасної людини. Вони хоча і несуть необхідну людині інформацію, розвивають в людях почуття власної гідності, прагнення до свободи, але водночас вони здатні підкоряти, дезінформувати, залякувати.
  • Документ
    Нормативно-правове забезпечення пожежної безпеки для підприємств з переробки ефірно-олійної сировини
    (2017) Неменуща, С. М.
    Ефірні олії ‒ горючі рідини. Температура спалаху найбільш поширених з них знаходиться в межах 53-92 °С, тому їх відносять до третього класу вогненебезпечних рідин (від 45°С до 100°С).
  • Документ
    Особливості дистанційного викладання змістовного модуля «Безпека життєдіяльності»
    (2022) Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.; Неменуща, С. М.
  • Документ
    Особливості охорони праці працівників закладів громадського харчування
    (2020) Окіпна, С. В.; Корнійчук, К. В.; Неменуща, С. М.
    Розглянуто особливості охорони праці працівників закладів громадського харчування.
  • Документ
    Оцінювання ризиків: міжнародні вимоги щодо управління безпекою та здоров`ям на роботі
    (2023) Неменуща, С. М.; Лисюк, В. М.; Фесенко, О. О.
    В роботі розглянуто питання безпеки на виробництві, визначено крітерії оцінювання ризиків.
  • Документ
    Педагогічний супровід студетів ЗВО при вивченні дисципліни «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці»
    (2021) Неменуща, С. М.; Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.
  • Документ
    Професійне здоровʼя працівників на підприємствах харчовової промисловості – основа високоефективної діяльності
    (2020) Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.
    Збереження здоров’я працівників на виробництві у харчовій промисловості є важливим чинником забезпечення високоефективної професійної діяльності. І першочергова роль у цьому процесі, відповідно до міжнародних стандартів, відводиться управлінському персоналу.
  • Документ
    Самостійна робота – складова компетентністної підготовки фахівців з дисципліни безпека життєдіяльності напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»
    (2017) Неменуща, С. М.
    В Одеській національній академії харчових технологій навчальна дисципліна "Безпека життєдіяльності" є обов`язковою у структурно-логічній схемі підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр" напрямів підготовки "Туризм" і "Готельно-ресторанна справа". У курсі підготовки приділяється особлива увага ризику виникнення надзвичайних ситуацій та можливим несприятливим наслідкам їх дії. На практичних заняттях закріплюються навички попередження, захисту та ліквідації наслідків небезпек. Формується відповідальність за особисту та колективну безпеку. Невід’ємною складовою навчального процесу є самостійна робота студентів в опануванні необхідними знаннями та навичками. Тому був підготовлений навчальний посібник з курсу "Безпека життєдіяльності" для бакалаврів напрямів підготовки "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм".
  • Документ
    Сучасний стан охорони праці в Україні
    (2021) Неменуща, С. М.; Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Булюк, В. І.
  • Документ
    Якісна освіта бакалаврів туристичного бізнесу з дисциплін «Безпека життєдіяльності» та «Англійська мова»
    (2018) Неменуща, С. М.; Руда, А. В.
    Якість освіти - це затребуваність отриманих знань у конкретних умовах їх застосування для досягнення конкретної мети та підвищення якості життя. Такий підхід передбачає комплексну професійну та соціальну підготовленість випускників вищих навчальних закладів до майбутньої діяльності. Тобто отримання ними якісно підготовленої інформації, знань, практичних навичок і вмінь до майбутньої самостійної роботи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок