Перегляд за Автор "Недзельська Нателла Гочаївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкспертне оцінювання лікерів, що реалізуються в Україні та особливості митного регулювання при переміщенні через кордон України(ОНТУ, кафедра товарознавства та митної справи, 2023) Недзельська Нателла ГочаївнаВипускна кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма «Комерційна діяльність та товарознавство і експертиза в митній справі» . Одеський національний технологічний університет. Одеса.2023р. Робота викладена на 105 сторінках, що містить 4 розділа,10 ілюстрацій, 31 таблиць, 39 джерел в переліку посилань та 1 додаток. Об’єктом дослідження є динний лікер вітчизняного та закордонного виробництва. Предмет роботи – споживні властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність динного лікеру. Метою кваліфікаційної роботи є експертна оцінка, дослідження якісних характеристик та безпечності динного лікеру, що реалізується на ринку України, і технічне регулювання, що забезпечує якість та порядок здійснення митних формальностей. У першому розділі представлені основні чинники формування якості динного лікеру, проаналізовано ринок, вивчено склад лікеру. Наведено порівняльний аналіз чинних нормативно-правових документів, що регламентують якість та безпечність динного лікеру. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження динного лікеру та аналіз структури асортименту в торговельних мережах України. Було визначено код динного лікеру згідно до української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності. У третьому розділі наведена товарознавча оцінка якості динного лікеру , за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам якості. Проведено експертну оцінку якості органолептичних властивостей динного лікеру , що досліджуються. Також було визначено країну походження та правові засади тарифного та нетарифного регулювання. В четвертому розділі представлено охорону праці на підприємстві. За результатами роботи представлені висновки та пропозиції.