Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Найдьонов, Олексій"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Експертна оцінка технології виробництва твердого сиру «Голландський брусковий» ТМ «Клуб сиру» та розроблення плану НАССР
    (ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Найдьонов, Олексій
    У дипломному проекті надано характеристику компанії «Клуб сиру», описано його історію з моменту заснування до теперішнього часу, структуру з промисловими об’єктами харчової промисловості та управлінську структуру, сировинну зону і асортимент компанії. Проведено аналіз технології виробництва твердого сичужного сиру «Голландський брусковий» ТМ «Клуб сиру» на відповідність нормативним вимогам. Наведено схеми технохімічного та мікробіологічного контролю процесу виробництва сиру. У результаті аналізу визначено етапи технологічного процесу, на яких можливе виникнення дефектів і здійснення фальсифікації, запропоновано методи їх виявлення та способи попередження. Наведено вимоги до якості та безпечності готового сиру, сировини, допоміжних і пакувальних матеріалів відповідно до чинної нормативної документації, методи контролю показників якості та безпечності. Здійснено ідентифікацію й аналіз потенційних небезпечних чинників технології виробництва сиру, визначено суттєві небезпечні чинники, встановлено заходи керування ними для запобігання або усунення, чи зниження їх до прийнятного рівня з розроблення плану НАССР і операційних програм передумов. Запропоновано заходи з охорони праці та охорони навколишнього середовища при виробництві сирів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок