Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Назаренко Олена"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології червоних столових вин з винограду сорту Одеський чорний за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2023) Назаренко Олена
    В кваліфікаційній роботі досліджені червоні столові вина з автохтонного сорту винограду Одеський чорний, а саме: ситуація на ринку, правове регулювання виробництва червоних столових вин, технологія виробництва. Також на основі методів сенсорного аналізу підготовлено сенсорний профіль таких вин та запропоновано удосконалення технології їх виробництва. Метою роботи є аналіз вин червоних столових з автохтонного винограду сорту Одеський чорний, вироблених в різних регіонах України та створення сенсорного профілю таких вин. Для досягнення встановленої мети були визначенні такі завдання: дослідити зразки червоних столових вин з сорту винограду Одеський чорний; визначити характерні ароматичні дескриптори червоних столових вин з сорту винограду Одеський чорний; удосконалити технологічну схеми виробництва. В ході дослідження застосовувалися такі методи сенсорного аналізу: розрізняльний метод "А" - "Не А", метод балової оцінки, а також метод створення сенсорного профілю. Кваліфікаційна робота складається з 103 сторінок друкованого тексту , 17 слайдів ілюстративного матеріалу, 10 таблиць, 28 рисунків, 64 використаних літературних джерел, 5 додатків.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок