Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "НОСОВА, Єлізавета"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    РОЗРОБКА ТА ПРОСУВАННЯ ГАСТРО-ТУРУ В ФРАНЦІЮ
    (ОНТУ, кафедра, Туристичного бізнесу та рекреації, 2022) НОСОВА, Єлізавета
    Робота містить 88 сторінки, 4 таблиці, 15 рисунків, вона складається з 3 розділів, висновки, список використаних джерел з 44 найменувань, додатки. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є розкриття особливостей формування продукту у гастрономічному туризмі Франції. Об’єктом дослідження роботи є гастрономічний туризм як перспективний напрям туристичної діяльності. Завдання кваліфікаційної роботи бакалавра є: 1. Дослідити сутнісь гастро-турів та їх особливості; 2. Вивчити методику розробки гастро-турів; 3. Виявити роль туроператора у формуванні гастро-турів в Франції; 4. Охарактеризувати асортименти гастро-турів Франції; 5. Проаналізувати процеси розробки та реалізації гастро-турів Франції; 6. Дослідити технології формування програм гастро-турів Франції; 7. Розробити гастро-тур в Францію 8. Дослідити систему та методи просування гастро-туру 9. Прорахувати вартість гастро - туру в Францію Практичне значення роботи. Отримані у ході дослідження результати можуть бути використані при складанні мережі туристичних маршрутів в місті Бон, формуванні інноваційного туристичного продукту у роботі туристичних організацій й фірм. Рік захисту роботи 2022 рік.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок