Перегляд за Автор "НІКІФОРОВА, Сабіна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРОЗРОБКА І ПРОСУВАННЯ ГАСТРО-ТУРУ В НАПРЯМКУ УКРАЇНА-МЕКСИКА(ОНТУ, кафедра, Туристичного бізнесу та рекреації, 2022) НІКІФОРОВА, СабінаРобота містить 80 сторінок, 9 таблиць, 7 рисунків, вона складається з 3 розділи, висновки, список використаних джерел з 34 найменувань, додатки. Метою виконання роботи є вивчення особливостей розвитку гастрономічного туризму, аналіз розробки і просування гастро-туру в напрямку Україна-Мексика. Об’єктом аналізу, узагальнення і дослідження виступає гастрономічний тур. Завдання роботи передбачено розкрити сутність і специфіку гастрономічного туру, особливості формування спеціалізованого туристичного продукту гастрономічного туризму; проаналізувати міжнародний досвід розвитку гастрономічного туризму; охарактеризувати гастрономічний потенціал Мексики; запропонувати маршрут маршрут туру, технологічну карту туру в напрямку Україна-Мексика «Смак Мексики», описати його програму та вартість. За результатами виконаної роботи сформулювані висновки про аналізі туристичного потеніалу міста та розробленні туру «Смак Мексики». Одержані результати можуть бути використані в навчальному процесі закладів вищої освіти, що готують фахівців для туристичної сфери при викладанні спеціалізованих курсів та при розробці та просуванні нового туристичного продукту. Рік захисту роботи 2022 рік.