Перегляд за Автор "Мілєва, І. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ94634 Спосіб виробництва овочевого бульйону(2014) Безусов, А. Т.; Мілєва, І. С.Спосіб виробництва овочевого бульйону, що включає миття сировини, очищення від шкірочки, подрібнення, варіння, проціджування відвару з одержанням рідкої та твердої фракцій, який відрізняється тим, що тверду фракцію протирають, до протертої маси додають солод кількістю 0,5-5 % від протертої маси, нагрівають до температури 56-60 °C та витримують протягом 45-50 хв, оброблену таким чином масу центрифугують, одержану після центрифугування рідку фракцію змішують з рідкою фракцією, одержаною після проціджування відвару.