Перегляд за Автор "Мілорава, О. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка електрофізичних методів здобування соку із стеблів цукрового сорго як компонента консервованих харчових продуктів(ОДАХТ, 1996) Мілорава, О. В.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата наук за спеціальністю 05. 18. 13 - технологія консервованих харчових продуктів. Отримано анатомо-цитологічна і фізіологічні характеристики нетрадиційного для консервного виробництва сировини - цукрового сорго. Розроблено ряд нових технологій: натурального соргового соку-напівфабрикату та купажованих фруктово-соргових соків. Встановлено найбільш ефективний метод попередньої обробки і оптимальні параметри для отримання високого виходу соку з стебел цукрового сорго. Отримано оцінку біологічної та харчової цінності натурального і купажованих соків з сорго. Розроблено проекти нормативно-технічної документації на консервовані продукти з стебел цукрового сорго.