Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мізернюк, Михайло Віталійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення використання вторинних ресурсів у технології виробництва харчової рибної продукції
    (ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Мізернюк, Михайло Віталійович
    Кваліфікаційна робота містить дослідження, направлені на розробку маловідходної технології мінералізованих рибних продуктів шляхом отримання харчової білково-мінеральної добавки з вторинної сировини (кісткової тканини риб) з метою внесення у традиційні рибні продукти. Розроблено рецептуру мінералізованого продукту, технологічну схему. Кваліфікаційну роботу представлено на 73 сторінках; складається з вступу, 5 розділів, проекту нормативної документації. Робота містить 22 таблиці, 11 рисунків, список літератури з 51 джерел.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок