Перегляд за Автор "Мізернюк, Михайло Віталійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення використання вторинних ресурсів у технології виробництва харчової рибної продукції(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Мізернюк, Михайло ВіталійовичКваліфікаційна робота містить дослідження, направлені на розробку маловідходної технології мінералізованих рибних продуктів шляхом отримання харчової білково-мінеральної добавки з вторинної сировини (кісткової тканини риб) з метою внесення у традиційні рибні продукти. Розроблено рецептуру мінералізованого продукту, технологічну схему. Кваліфікаційну роботу представлено на 73 сторінках; складається з вступу, 5 розділів, проекту нормативної документації. Робота містить 22 таблиці, 11 рисунків, список літератури з 51 джерел.